Yandex.Metrica

Ce se mai construieste in Cluj?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Investitorii clujeni sunt interesati de ansambluri rezidentiale de mici dimensiuni, zonele bune fiind cele vanate de catre acestia. Astfel, cele mai importante ansambluri anuntate sunt situate central, pe Calea Dorobantilor si in zona Facultatii de Stiinte Economice.

Drusal construiesc pe Dorobantilor un ansamblu cu functiuni mixte, format din mai multe cladiri cu doua pana la cinci etaje, unde vor exista 90 de apartamente, birouri si spatii comerciale. Cine va dori sa locuiasca la doi pasi de centrul orasului, va trebui sa plateasca in jur de 1.100 de euro pe metru patrat, iar decizia trebuie luata repede, pentru ca, desi constructiile efective inca nu au fost demarate, exista locuinte rezervate.

Coratim ataca segmentul caselor, urmand sa demareze un proiect de 30 de case si o gradinita in Borhanci. “Ne gandim sa impartim proiectul in doua faze, pe care le vom aborda si in functie de cererea din piata. Deocamdata suntem optimisti, avand in vedere ca avem sase cumparatori in asteptare, care s-au interesat de proiect. Va fi un ansamblu inchis, e un fel de oferta care nu se prea gaseste pe piata locala, de aceea credem ca va merge”, a declarat Daniel Dumitras, asociat in Coratim.

I&C Transilvania Constructii Turda gestioneaza proiectul Riviera Residence din Gheorgheni, din vecinatatea Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerii. Blocul va avea 10 etaje si un numar de 91 de apartamente de 2-4 camere.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Piata chiriilor se resimte de pe urma plecarii studentilor in vacanta

Piata chiriilor din centrele universale inregistreaza, in aceasta perioada estivala, o scadere de aproximativ 11%, situatie care, conform analistilor imobiliari, va reveni la un relativ normal odata cu reintoarcerea studentilor din vacanta. In aceasta ordine de idei, garsonierele din Cluj-Napoca se inchiriaza, in medie, cu 120 de euro pe luna. In prezent, pe piata exista cu 21% mai multe garsoniere[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

ANL-istii spera sa ocoleasca Prima Casa!

Organizatia Tinerilor din Blocurile Agentiei Nationale pentru Locuinte a inaintat Parlamentului un proiect de lege prin care chiriasii din blocurile agentiei vor avea posibilitatea sa le achizitioneze in rate direct de la stat. In cazul in care legea va fi adoptata, programul Prima Casa si bancile participante la program vor primi o lovitura grea. Statul ar castiga din rate 40[...]

Citeste mai mult