Yandex.Metrica

Ce poti cumpara in Hong Kong cu 640.000 de dolari?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pe o piata imobiliara atat de scumpa cum este cea din Hong Kong, o proprietate la un pret de numai 640.000 de dolari ar fi o bomba! Despre ce este vorba, pentru ca nu este o gluma.

Cu 5.000 de euro pe metru patrat poti cumpara…un loc de parcare! Este drept, el a apartinut timp de 10 ani lui Jacinto Tong, CEO la compania imobiliara Gale Well Group, dar si asa vorbim despre cel mai scump loc de parcare din lume.

“Cred ca este cel mai bun loc de parcare pe care l-am ocupat vreodata. Poti ajunge direct la birou, la lift. In numai 20 de pasi. 20 de pasi!”, exclama Tong.

Cine cumpara un loc de parcare in Hong Kong poate gandi acest lucru ca pe o afacere si nu neaparat ca pe o achizitie in interes personal. Chiriile locurilor de parcare au fost anul trecut in medie de 744,72 de dolari pe luna in Hong Kong, fiind cele mai scumpe din zona. Motivatia preturilor uluitoare de aici este simpla: de teama unei noi crize imobiliare, autoritatile au impus reguli aspre in ceea ce priveste achizitiile de proprietati, reguli ce au avut ca rezultat scaderea cu 31% a numarului de tranzactii in mai putin de 2 ani.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Cele 10 "porunci imobiliare" pentru cumparatori !

Atunci cand cumperi o locuinta trebuie sa gasesti acel echilibru intre ratiune si emotie, pentru ca la final achizitia ta sa-ti aduca cele mai mari satisfactii. Cumpararea unei locuinte reprezinta un proces, mai lung sau mai scurt, dar deosebit de complex, si tine seama de o serie de factori, cum ar fi: marimea bugetului si sursa de finantare, tipul de[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Locuintele “bantuite” – variante profitabile pentru cei ce nu sunt superstitiosi!

Suntem informati ca pe piata imobiliara chineza se intampla fenomene cel putin stranii. Agentii imobiliari au batai de cap din cauza imobilelor asa-zis “bantuite”. De fapt este vorba despre locuinte in care au avut loc evenimente nefericite, cum ar fi crime, sinucideri, etc si care inspaimanta populatia chineza, in marea ei majoritate foarte superstitoasa. O astfel de locuinta poate avea[...]

Citeste mai mult