Yandex.Metrica

Ce poti cumpara in Hong Kong cu 640.000 de dolari?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pe o piata imobiliara atat de scumpa cum este cea din Hong Kong, o proprietate la un pret de numai 640.000 de dolari ar fi o bomba! Despre ce este vorba, pentru ca nu este o gluma.

Cu 5.000 de euro pe metru patrat poti cumpara…un loc de parcare! Este drept, el a apartinut timp de 10 ani lui Jacinto Tong, CEO la compania imobiliara Gale Well Group, dar si asa vorbim despre cel mai scump loc de parcare din lume.

“Cred ca este cel mai bun loc de parcare pe care l-am ocupat vreodata. Poti ajunge direct la birou, la lift. In numai 20 de pasi. 20 de pasi!”, exclama Tong.

Cine cumpara un loc de parcare in Hong Kong poate gandi acest lucru ca pe o afacere si nu neaparat ca pe o achizitie in interes personal. Chiriile locurilor de parcare au fost anul trecut in medie de 744,72 de dolari pe luna in Hong Kong, fiind cele mai scumpe din zona. Motivatia preturilor uluitoare de aici este simpla: de teama unei noi crize imobiliare, autoritatile au impus reguli aspre in ceea ce priveste achizitiile de proprietati, reguli ce au avut ca rezultat scaderea cu 31% a numarului de tranzactii in mai putin de 2 ani.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon