Yandex.Metrica

Ce noutati aduce ultimul targ imobiliar din 2012?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Azi incepe in Bucuresti ultimul targ imobiliar al anului 2012. Project Expo se va desfasura la Palatul Copiilor intre 16 si 18 noiembrie si va reprezenta o noua sansa pentru cei care nu au reusit inca sa achizitioneze o locuinta.

Variantele se intind pe o plaja destul de larga, de la garsoniere de 18.000 de euro pana la vile de peste 1 milion de euro. Cu garsoniere accesibile vin doi dezvoltatori care si-au lansat de curand proiectele rezidentiale. La polul opus, cel mai scump apartament de la targ costa 1,25 milioane de euro, fiind situat in zona Splaiul Unirii- Mihai Bravu.

Cei care isi doresc o locuinta “pe pamant” si au si posibilitati financiare mult peste medie pot cumpara un duplex de 500.000 de euro sau o vila individuala in zona Snagov cu 1,3 milioane de euro.

www.economica.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Primul targ imobiliar al anului- un succes neasteptat!

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc in Bucuresti, Project Expo- primul targ imobiliar al anului 2012. In cateva cifre, Project Expo a insemnat 11.000 de vizitatori, 30 de antecontracte semnate si cateva sute de vizionari programate pentru saptamanile viitoare. Un targ imobiliar la inceputul anului are menirea de a lua pulsul pietei. Daca de partea vanzatorilor organizatorii stiau la[...]

Citeste mai mult
coming back soon