Ce ne asteapta la “Targul National Imobiliar”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Mai sunt doua zile pana la inceperea Targului National Imobiliar (TNI).

Organizatorii acestui eveniment de mare amploare ne informeaza ca s-au depus eforturi suplimentare pentru adaptarea ofertelor la realitatile crizei. Cei interesati de acest targ vor avea ocazia, printre altele, de a solicita gratis serviciile consultantilor imobiliari prezenti.

Targul National Imobiliar se va desfasura in perioada 22-25 septembrie, la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Dezvoltatorii  isi vor prezenta, in cadrul evenimentului, cele mai noi si inovative proiecte imobiliare, iar tranzactiile se vor desfasura, daca e sa creditam declaratiile organizatorilor, sub auspiciile „indulgentei”. Cu alte cuvinte, ofertele vor avea preturi modeste, preturi numai bune pentru cetatenii cu venituri lunare mici si medii.

La Targul National Imobiliar se vor prezenta si cateva institutii financiare al caror unic scop va fi cel de a propune diverse si potential avantajoase solutii de creditare.

Principalii jucatori din piata imobiliara si din domeniile conexe si-au ocupat locurile in cadrul targului, ocazie cu care dorim sa le multumim pentru participarea constanta la TNI., spune Adrian Bercea, director general al Targului National Imobiliar.

Evenimentul se anunta a fi divers, incitant, unic si educativ. De la dezvoltatorii imobiliari la bancile implicate in creditarea ipotecara, toti jucatorii relevanti din acest sector fluctuant vor fi prezenti la TNI.

Targul National Imobiliar se diferentiază de restul expozitiilor in primul rand prin numarul companiilor expozante si al ofertelor imobiliare. In plus, suntem singurul eveniment de real estate la care participa si institutii financiar bancare: BRD Groupe Societe Generale, OTP Bank, Bank of Cyprus. Pentru ca tinem la transparenta informatiilor, intreaga lista de expozanti este publica si poate fi vizualizata pe site-ul nostru, a spus Cristina Bercea, organizator TNI.

Pe lista expozantilor la TNI s-au inscris deja 56 de participanţi, dupa cum arata site-ul companiei. Organizatorii evenimentului au inceput sa simta interesul si din partea clientilor. Ei se asteapta la un numar de 3.500 de vizitatori, similar cu cel de la editia anterioara.

Interesul pentru acest segment este evident in crestere. Personal am sesizat de la inceputul lunii septembrie o crestere exponentiala a traficului pe site-ul evenimentului, sectiunea cu cea mai mare cautare fiind cea a anunturilor imobiliare. Comportamentul clientilor se va putea analiza indeaproape in cadrul editiei de toamna a TNI., arata Cristina Bercea, organizator TNI.

Sursa: Imopedia.ro

Echipa Georgian Sas

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.