Yandex.Metrica

Casele finlandeze: alternative ieftine, rapide si avand costuri de intretinere reduse!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ce poti sa-ti doresti mai mult, intr-o perioada in care accesul la bani este din ce in ce mai greu? O casa pentru numai 40.000 de euro poate fi o varianta demna de luat in calcul de catre orice doritor.

Compania Finn Land Business ne propune casa de tip finlandez “Honka”, fiind unicul importator al acestei marci in Romania. Casa din lemn vine “la pachet”, cuprinzand inclusiv ferestrele si obiectele sanitare si, in numai 3 saptamani, poate fi ridicata.

Casa are o suprafata utila de 80 de metri patrati, iar producatorii sustin ca acustica si eficienta termica sunt superioare caselor din piatra de pe piata.

“Conceptul de casa din lemn este inca nou in Romania. Exista totusi o cerere pentru locuintele din lemn si la noi in tara”, a precizat Cristi Baisan, managerul Finn Land Business.

Prima casa finlandeza a fost deja ansamblata in Azuga, iar importatorul exclusiv al marcii doreste sa convinga Guvernul Romaniei sa accepte acest tip de locuinta in programul Prima Casa, astfel in cat posesorii de teren sa poata achizitiona prin creditul ipotecar garantat de stat o “casa la pachet”.

Sursa: www.incont.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon