Yandex.Metrica

Casa Poporului este casa nimanui!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Casa Poporului, asa cum o arata si numele, ar trebui sa fie casa poporului roman. Desi a fost ridicata intr-o perioada de trista amintire, costructia care a costat 3 miliarde de dolari este cea mai impunatoare constructie din Romania si reprezinta cu siguranta unul dintre elementele de mandrie nationala.

Casa Poporului e casa nimanui!Surpriza! Casa Poporului nu are un proprietar de drept, cladirea nefigurand nicaieri in registrele Statului. Si de aici, o intreaga serie de probleme, in principal atunci cand vine vorba de accesarea unor fonduri europene pentru reparatii si intretinere.

Numai intretinerea uriasei cladiri se ridica la niste costuri pe care Primaria Capitalei abia le poate suporta, drept urmare s-au incercat diverse variante de reducere a costurilor prin inchiderea unor aripi sau de gasire a unor surse de finantare externa.

Casa Poporului sau Palatul Parlamentului cum se numeste impunatoarea cladire astazi, a fost construita intre 1984 si 1997 si are o suprafata de 340.000 de metri patrati. Cladirea are 12 etaje si inca 4 subterane si adaposteste 1.100 de camere.

Sursa: Ziarul Financiar

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Modificari in lant la noul program Prima Casa!

Ca urmare a deciziei conform careia, persoanele care au achizitionat o locuinta de la un dezvoltator imobiliar, iar ulterior achizitiei constata ca aceasta nu corespunde din punct de vedere tehnic cerintelor lor, o pot schimba, guvernantii au fost obligati sa aduca noi completari. Astfel Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta prin care restabileste echilibrul de pe piata intre dezvoltatori[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Prima Casa continua si in 2013!

Prim-ministrul Victor Ponta a facut un anunt datator de sperante pentru cei care inca nu si-au cumparat o locuinta cu sprijin de la Guvern: "Prima Casa a fost un program bun si l-am sustinut in acest an. Daca putem, vom incerca sa-l continuam si in 2013". Dorim in acest sens sa va reamintim care sunt conditiile pe care trebuie sa[...]

Citeste mai mult
coming back soon