Yandex.Metrica

Casa lui Dracula de vanzare!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cladirea in care a fost ecranizat romanul “Dracula” al lui Bram Stoker a fost scoasa la vanzare. Este vorba despre conacul Oakley Court din Marea Britanie, care a fost listat saptamana trecuta, pretul nefiind inca dezvaluit.

Constructia dateaza din 1859 si, in cei peste o suta de ani de existenta,  a fost folosita ca resedinta privata, pentru ca in ultima perioada sa gazduiasca unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe Insula.

Stilul cladirii a recomandat-o dintotdeauna pentru productii artistice “negre”, ea fiind utilizata si pentru alte pelicule de groaza, cum ar fi: “ The Plague of the Zombies” sau “The Rocky Horror Picture Show”.

Conacul Oakley Court dispune de 118 camere si apartamente de lux, 12 sali de conferinte, piscina, terenuri de tenis, terenuri de golf, fiind situata in mijlocul unei gradini impunatoare de peste 140.000 de metri patrati.

Specialistii imobiliari britanici sunt de parere ca proprietatea ar putea fi tranzactionata intr-un timp relativ scurt, datorita reputatiei, incarcaturii istorice, dar si calitatii constructiei.

Sursa: www.business24.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Cladirea Muzeului Farmaciei retrocedata mostenitorilor de drept. Sentinta este definitiva!

Recursul inaintat de muzeu, cu privire la spatiile in care functioneaza Muzeul de Farmacie din Cluj, a fost respins la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Astfel, decizia devine definitiva, neexistand o alta cale de atac. Singura varianta ramasa este cumpararea imobilului de la mostenitori de catre autoritati, mai ales ca acestia sunt interesati sa vanda. Cladirea din centrul Clujului,[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Ai pana in 35 de ani si vrei sa-ti construiesti o casa? Statul iti da teren GRATIS!

Un proiect de modificare a Legii 15/2003 a fost trimis spre dezbatere Camerei Deputatilor, acesta fiind si forul decizional in acest caz. Este vorba despre legea prin care tinerilor cu varsta de pana la 35 de ani li se acorda sprijin din partea statului pentru a-si putea construi o casa. Modificarea priveste situatia terenurilor din mediul rural, suprafata actuala acordata[...]

Citeste mai mult
coming back soon