Yandex.Metrica

Casa de vacanţă a lui Obama din Hawai a fost vândută

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Proprietatea a fost scoasă pe piaţă la preţul iniţial de 7,95 milioane de dolari, dar tranzacţia s-a făcut la 6,9 milioane de dolari, potrivit lui Joel Cavaso, agentul imobiliar norocos care a găsit cumpărătorul.

Situată în Kailua Beach, Hawai, reşedinţa în care şi-a petrecut iernile din 2008 şi 2009 preşedintele american Barack Obama avea deschidere directă la mare, cinci dormitoare, şase băi, o suprafaţă construită de 455 mp, un teren aferent de 2.500 mp, un garaj pentru trei maşini şi o piscină. Deseori, preşedintele american era văzut de vecini când juca golf sau făcea surf.

Paradise Point Estates, compania care a cumpărat această luxoasă casă de vacanţă, aparţine unui magnat local recunoscut pentru investiţiile sale imobiliare.
Sursa: Imopedia

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Care este pretul corect pentru...Casa Alba?

V-ati gandi vreodata sa cumparati Casa Alba? Cu siguranta nu, insa ar fi interesant de stiut cat ar valora si care ar fi procedura de achizitionare. Ei bine, va vom satisface curiozitatea: 264 de milioane de dolari! Desi, probabil nu va fi niciodata scoasa la vanzare, acesta este pretul corect pentru imobilul din Washington, resedinta presedintilor americani incepand cu anul[...]

Citeste mai mult
coming back soon