Yandex.Metrica

Casa de 4,5 milioane de euro sau tranzactie imobiliara cu iz fotbalistic?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Interesul tot mai crescut pentru proprietatile londoneze, de care vorbeam si in articolele din zilele trecute, se pare ca nu e strain lumii “banoase” a fotbalului. Tehnicianul echipei Real Madrid si poate cel mai bun antrenor de fotbal din lume, portughezul Jose Mourinho a achizitionat recent o locuinta in Londra in valoare de 4,5 milioane de euro.

Locuinta este situata in cartierul londonez Kensington si a fost cumparata de la patronul echipei Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici. Desi in trecut, Mourinho a locuit in aceasta casa, timp de 2 ani cat a fost antrenor la Chelsea, se pare ca achizitia are doar o motivatie investitionala.

Antrenorul, contrar speculatiilor presei britanice, nu doreste sa revina in capitala Angliei, el fiind sub contract cu Real Madrid. Zvonurile si pariurile specifice englezilor, insa au pornit si se vorbeste chiar despre o oferta de 15 milioane de euro anual pe care Mourinho ar fi cerut-o lui Abramovici. Sa fie locuinta proaspat achizitionata avansul pentru incheierea afacerii?

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Modificarile de creditare impuse de BNR nu se aplica programului "Prima Casa"

Una dintre ipotezele de lucru ale agentiilor de consultanta si intermediere imobiliara este ca piata rezidentiala devine mai dinamica si mai lucrativa in toamna fiecarui an, finalul sezonului estival fiind sinonim cu revirimentul interesului pentru vanzarile sau achizitiile de case si apartamente. Astfel, numarul creditelor acordate prin intermediul programului guvernamental Prima Casa a crescut, in numai trei saptamani, de la[...]

Citeste mai mult
coming back soon