Yandex.Metrica

Care sunt principalele greseli pe care le fac vanzatorii de locuinte de azi? – Imobiliare la minut(22)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

“Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

Imobiliare la minutTema emisiunii de astazi: “Care sunt principalele greseli pe care le fac vanzatorii de locuinte de azi?”

Unele locuinte pur si simplu nu se vand. Aceasta este o certitudine iar cauzele pot fi multiple, cele mai multe greseli apartinand vanzatorilor. Stii care sunt acestea?

In primul rand, multi dintre vanzatori ezita sa vanda asteptand vremuri mai bune. Acestora le spunem ca boomurile imobiliare, asemanatoare celui din 2007-2008 apar o data la cativa zeci de ani. Asteptarea lor nu va avea un final fericit.

Alti vanzatori cad in capcana supra-aprecierii locuintei. Acestora le spunem ca nu vor obtine un pret mai mare pentru simplul motiv ca ei au fost cei care au locuit acolo.

Mai sunt si vanzatori care vor sa se descurce pe cont propriu. Acestora le recomandam apelarea la serviciile specialistilor pentru a obtine un pret corect si pentru a castiga timp si siguranta.

Arhiva emisiuni

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Care sunt lucrurile pe care le urasc cel mai mult vanzatorii de locuinte?- Imobiliare la minut (26)

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Care sunt lucrurile pe care le urasc cel mai mult vanzatorii de locuinte? Etapa de vizionare este una dintre cele mai importante etape din cadrul procesului de cumparare a unei locuinte. Acesta este momentul in care cumparatorii si vanzatorii se intalnesc pentru prima data si[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 1 - Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Atunci cand vrei sa cumperi o locuinta, orice pas gresit te poate costa scump. Esti dispus sa platesti mai mult decat trebuie sau, si mai rau, sa-ti scape printre degete cea mai buna oferta de pe piata?[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru vanzatorii de locuinte!(1)- Imobiliare la minut (49)

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru vanzatorii de locuinte! Vrei sa-ti vinzi locuinta, iar acest gand incepe deja sa-ti dea mari batai de cap. Stii ca fiecare etapa conteaza, stii ca trebuie sa lucrezi organizat pentru ca afacerea sa se finalizeze cu succes. Pentru a veni[...]

Citeste mai mult
coming back soon