Yandex.Metrica

Care sunt minusurile achizitiei unei locuinte?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

De obicei, plusurile atrag dupa ele si minusuri, iar detinerea unei locuinte nu face exceptie de la regula. Evident, dezavantajele sunt nesemnificative in comparatie cu avantajele, insa trebuie sa le cunoastem pentru a avea o idee completa despre ceea ce inseamna a fi proprietar.

1. Refluxul cumpararii, asa cum l-am numit in unul din articolele noastre anterioare. Ai cumparat cea mai buna proprietate? Nu ai exagerat cu suma imprumutata? Poate era mai bine sa fi accesat un credit mai mic si sa fi cumparat o locuinta mai putin spatioasa sau intr-o zona mai slaba. Cat se va devaloriza in timp locuinta cumparata? Ai facut cea mai buna alegere? Iata numai cateva dintre intrebarile cu care te vei confrunta dupa cumparare si care te vor afecta la nivel emotional. Trebuie sa stii cum sa le faci fata, trebuie sa fii puternic si inteligent.

2. Taxele aferente achizitiei
. In afara de pretul efectiv al locuintei tale, vei avea costuri suplimentare, neprevazute daca esti un cumparator neavizat. Taxele notariale, comisionul bancar, comisionul agentului imobiliar sunt obligatorii.

3. Bugetul familiei va afea un nou capitol in ceea ce priveste cheltuielile. Aici cuprindem rata lunara la banca pentru creditul accesat, impozitul pe cladiri, asigurarea obligatorie a locuintei, dar si finisajele si dotarile noii tale locuinte. De asemenea cheltuielile de intretinere si reparatii vor reveni in sarcina ta.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca
____________
Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente(www.clujapartamente.ro), case-vile, spatii comerciale si terenuri.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 1 - Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Atunci cand vrei sa cumperi o locuinta, orice pas gresit te poate costa scump. Esti dispus sa platesti mai mult decat trebuie sau, si mai rau, sa-ti scape printre degete cea mai buna oferta de pe piata?[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cele 10 "porunci imobiliare" pentru cumparatori !

Atunci cand cumperi o locuinta trebuie sa gasesti acel echilibru intre ratiune si emotie, pentru ca la final achizitia ta sa-ti aduca cele mai mari satisfactii. Cumpararea unei locuinte reprezinta un proces, mai lung sau mai scurt, dar deosebit de complex, si tine seama de o serie de factori, cum ar fi: marimea bugetului si sursa de finantare, tipul de[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cum te tratezi de "refluxul" cumpararii?

Pana sa ajungem la aceasta etapa, haideti sa dam timpul putin inapoi. Ajungem la ziua in care te-ai hotarat sa cumperi o locuinta. Stim, suna simplist, insa toata lumea cunoaste deja faptul ca, pana la "hotarare" s-au facut planuri, s-au analizat bugete, s-au pierdut zile si nopti intregi. Ok, te-ai hotarat sa cumperi o locuinta pentru tine si familia ta.[...]

Citeste mai mult
coming back soon