Yandex.Metrica

Care sunt cele mai scumpe orase din lume in 2011?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Conform unui studiu dat recent presei de catre consultantii de la Global Property Guide, pe primul loc in lume, in ceea ce priveste pretul terenurilor de constructii dar si cel al chiriilor este Monaco.

Astfel pentru al patrulea an consecutiv, orasul-stat din sudul Frantei domina topul mondial datorita cumparatorilor bogati atrasi de luxul din zona dar si de facilitatile fiscale. Un metru patrat de teren ajunge la aproximativ 40.000 de euro, iar chiria medie lunara a imobilelor este de 6.750 euro. De asemenea aici intalnim si cel mai scump bulevard din lume, Pricesse Grace, unde cele mai bine cotate proprietati ajung la fabuloasa suma de 90.000 de euro pe metru patrat.

Topul 5 al celor de la Global Property Guide este completat de Londra, Hong-Kong, Paris si Singapore.

Astfel, conform datelor de mai sus, in Londra, pretul pe metru patrat este putin peste 15.000 de euro iar chiria medie lunara, putin peste 6500 euro. Parisul ocupa locul 4 la nivel mondial si a treia treapta a podiumului in topul celor mai scumpe orase europene.

Sursa: Imopedia.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Preturile apartamentelor romanesti au scazut in 4 ani la jumatate. Vezi cu cat au scazut preturile in Cluj!

Un studiu dat recent presei de catre imobiliare.ro a relevat faptul ca preturile apartamentelor din Romania au scazut in medie cu 52% in ultima perioada. Studiul se raporteaza la preturile actuale si la cele inregistrate in luna martie 2008, luna considerata a fi momentul de varf al pietei imobiliare. Preturile apartamentelor din Cluj au scazut in aceasta perioada cu numai[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Piata imobiliara rezidentiala: Cluj-Napoca este cel mai scump oras din provincie

Conform celui mai recent studiu de piata al companiei de consultanta Darian, preturile apartamentelor, la nivel national, este in continua scadere. Cu toate acestea, ni se aduce la cunostinta ca exista cateva orase in care piata imobiliara rezidentiala se inscrie pe un traiect ascendent. Este vorba, in aceasta ordine de idei, de Timisoara, Arad si Oradea, restul tarii fiind scena[...]

Citeste mai mult
coming back soon