Yandex.Metrica

Care sunt avantajele organizarii unui targ imobiliar?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

La recent incheiatul Targ National Imobiliar din Bucuresti, organizatorii se lauda cu un numar foarte mare de vizitatori: peste 6.500 de platitori au participat la targ si alte peste 15.000 de persoane au accesat site-ul targului imobiliar.

“Editia ade toamna a TNI a fost un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin trei saptamani dupa targ, iar vizitatorii s-au declarat incantati de preturile mult mai accesibile”, a declarat unul din organizatorii evenimentului.

Succesul Targului National Imobiliar, al patrulea targ cu profil imobiliar organizat in Bucuresti in acest an, a fost garatat de locuintele ieftine pe care dezvoltatorii le-au propus clientilor. Cele mai cautate oferte au fost apartamentele cu doua si trei camere, dar si casele la pret de apartament.

De ce sunt importante aceste evenimente?

In conditiile in care sectorul imobiliar a ajuns unul din principalele motoare ale economiei nationale, targurile imobiliare au fost si vor fi, evenimente de interes major, atat pentru cei implicati, dezvoltatori, intermediari si cumparatori deopotriva, cat si pentru autoritatile statului. Plusurile pe care un astfel de eveniment le aduce constau in:

– o readucere in prim-plan in randul cumparatorilor a celor mai importante ansambluri rezidentiale din zona;
– prezenta ansamblurilor imobiliare noi, a proiectelor in curs de executie sau viitoare;
– promovare “colorata” prin intermediul revistelor, flyerrelor, brosurilor, etc.
– prezentarea proiectelor majore de infrastructura din urmatoarea perioada ale primariei si consiliului judetean;
– prezenta principalelor agentii imobiliare locale;
– promotii diverse, constand in discounturi consistente sau cadouri spectaculoase pentru clientii care achizitioneaza o locuinta pe perioada desfasurarii targului.

In aceaste conditii ne intrebam, cum este posibil ca intr-un oras de talia Clujului sa nu fie organizat NICIUN targ imobiliar in 2012?

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Primul targ imobiliar al anului- un succes neasteptat!

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc in Bucuresti, Project Expo- primul targ imobiliar al anului 2012. In cateva cifre, Project Expo a insemnat 11.000 de vizitatori, 30 de antecontracte semnate si cateva sute de vizionari programate pentru saptamanile viitoare. Un targ imobiliar la inceputul anului are menirea de a lua pulsul pietei. Daca de partea vanzatorilor organizatorii stiau la[...]

Citeste mai mult
Acum 11 ani 0 Comentarii

Primul targ imobiliar virtual a avut peste 26.000 de vizite in primele trei zile !

Un numar 26.778 de vizite au fost inregistrate in primele trei zile la cele 32 de standuri ale expozantilor pe ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania, care poate fi vizitat online in 21 iunie - 27 iunie, a comunicat portalul imobiliare.ro, organizatorul evenimentului online, informeaza NewsIn. Aceste vizite s-au materializat in 330 de discutii si cereri de contact directe.[...]

Citeste mai mult
coming back soon