Yandex.Metrica

Care mai doreste, care mai pofteste? Insule de vanzare la pret de garsoniera!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pana azi, ne gandeam ca achizitia unei insule este doar un moft al personelor excentrice si, bineinteles, foarte instarite. Gresit! Oricine poate avea acces la fructul pe care-l credeam “oprit” si, mai mult, activitatea este cat se poate de organizata.

Exista chiar o agentie specializata in tranzactionarea insulelor- Private Islands Online, care are in portofoliu aproximativ 550 de insule din intreaga lume si un numar de 20 de tranzactii pe an.

Cea mai ieftina insula de vanzare este in mijlocul unui lac din Panama. Pentru 30.000 de dolari, cat costa o garsoniera modesta in Cluj-Napoca, poti opta pentru insula de 3.000 de metri patrati. La polul opus, o insula greceasca din Marea Mediterana se ofera in toata splendoarea celor 320 de hectare de pamant la 180 de milioane de euro.

“Avem tot felul de clienti, actrite, printese, dar si oameni normali. Am vandut recent o insula unui profesor pentru 250.000 de dolari, o insula in Ontario cu o casuta mica”, povesteste Chris Krolow, presedintele Private Islands Online, companie cu o vechime de 13 ani pe piata de profil.

Una din tranzactiile recente cu o insula a fost incheiata de Liliane Bittencourt, “sefa” LÓreal vanzandu-si insula Arros din Seychelles cu 60 de milioane de euro.

Sursa: www.hotnews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon