Yandex.Metrica

Care este pretul corect pentru…Casa Alba?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

V-ati gandi vreodata sa cumparati Casa Alba? Cu siguranta nu, insa ar fi interesant de stiut cat ar valora si care ar fi procedura de achizitionare.

Ei bine, va vom satisface curiozitatea: 264 de milioane de dolari! Desi, probabil nu va fi niciodata scoasa la vanzare, acesta este pretul corect pentru imobilul din Washington, resedinta presedintilor americani incepand cu anul 1801. Informatia a fost data publicitatii de editorialistul Lew Sichelman, care, la randul sau a preluat-o de pe portalul imobiliar Zillow, acolo unde sunt gazduite evaluari pentru orice proprietate din Statele Unite ale Americii. In ceea ce priveste modul de achizitionare, daca ar fi cazul, aceasta ar fi realizata conform normelor si standardelor celor de la General Services Administration, care este institutia desemnata a realiza tranzactii cu proprietati din domeniul statului in SUA, un fel de Administratia Domeniilor Statului de la noi.

In comparatie , conform celor de la Capital, Casa Poporului, ar valora aproximativ 3 miliarde de Euro, iar Casa Presei 500 milioane de Euro. De asemenea valoarea Castelului Bran s-ar apropia de 200 de milioane de dolari.

Sursa: Ziarul Financiar

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Prima Casa 5, va fi sau nu va fi?

Aceasta este intrebarea ce sta pe buzele tuturor: cumparatori, bancheri, agentii imobiliare. Ce se va intampla dupa cu programul Prima Casa in 2013? Sunt foarte multi oameni care-si doresc o locuinta, dar care, pana in prezent, desi au trecut 3 etape din Prima Casa si urmeaza sa se incheie si a patra, inca nu au accesat acest tip de credit.[...]

Citeste mai mult
coming back soon