Yandex.Metrica

Care este cel mai mai potrivit spatiu comercial pentru afacerea ta?- Imobiliare la minut 51

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

51. Spatii comerciale. Care este cel mai potrivit spatiu pentru afacerea taVorbim astazi despre: Spatii comerciale. Care este cel mai potrivit spatiu pentru afacerea ta?

Atat spatiile comerciale stradale cat si cele din mall-uri pot reprezenta solutii reale pentru reusita afacerii tale, fiecare dintre acestea beneficiind de o serie de avantaje. Stii care sunt acestea?

Spatiile stradale ofera posibilitati de personalizare multiple ceea ce inseamna identitate vizuala si astfel posibilitatea clientilor de a identifica cu usurinta magazinul sau restaurantul tau. Poti deasemenea fi unicul reprezentant pe sectorul tau de activitate in zona respectiva, iar acesta este un avantaj major. In plus ai trafic la orice ora, pentru ca orarul in acest caz nu este la fel de restrictiv cu cel din centrele comerciale.

Spatiile din malluri ofera vad comercial garantat, iar la acest lucru contribuie, alaturi de tine, toate marile branduri prezente in cadrul complexului. Sigur, toate acestea vin cu un pret, pe care numai tu stii daca esti dispus sau nu sa-l platesti. Succes!

Urmareste si maine rubrica “Imobiliare la minut” sau intra pe blitz imobiliare.ro pentru ghiduri imobiliare si cele mai noi informatii.

Asculta emisiunea aici:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Ce este de preferat pentru afacerea ta: un spatiu comercial individual sau un spatiu in cadrul unui centru comercial?

Fie ca ne referim la mici intreprinzatori sau la marii retaileri, dilema spatiilor comerciale exista pentru fiecare dintre acestia. Ce este mai profitabil? Un spatiu stradal sau in mall? Care sunt plusurile si minusurile detinerii unei locatii intr-unul din centrele comerciale ale orasului. Ne-am propus sa le detaliem mai jos. Evident, in functie de tipul de afacere, dar si de[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru vanzatorii de locuinte!(1)- Imobiliare la minut (49)

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru vanzatorii de locuinte! Vrei sa-ti vinzi locuinta, iar acest gand incepe deja sa-ti dea mari batai de cap. Stii ca fiecare etapa conteaza, stii ca trebuie sa lucrezi organizat pentru ca afacerea sa se finalizeze cu succes. Pentru a veni[...]

Citeste mai mult
coming back soon