Yandex.Metrica

Canicula imobiliara! S-au inrosit preturile apartamentelor in luna lui cuptor

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Indicele Blitz a inregistrat in luna iulie cea mai mare valoare din acest an. Preturile medii publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj au atins nivelul de 1.061 euro/mp, in crestere fata de luna iunie cu 1,24%. Raportat la situatia de la inceputul anului, apartamentele de vanzare din Cluj au castigat 4,12% iar fata de aceeasi luna a anului trecut, 7,38%.

indice-blitz-iulie

988 euro/mp era pretul mediu public al apartamentelor de vanzare din Cluj-Napoca in iulie 2014

Si pretul mediu al apartamentelor din Cluj si imprejurimi a crescut, de la 869 euro/mp, la 892 euro/mp, semn ca proprietarii locuintelor din comunele invecinate Clujului(Floresti, Baciu, Apahida)au urmat exemplul proprietarilor din municipiu. Indicele Blitz este singurul indice imobiliar care ofera informatii specifice pietei imobiliare Clujene, facand o delimitare clara intre apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca si cele din localitatile din jur.

597 euro/mp a fost in luna iulie pretul mediu public al apartamentelor de vanzare din exteriorul Clujului

Apartamentele cu 1, 2 si 3 camere din Cluj-Napoca sunt cele mai scumpe, atunci cand pretul este exprimat in euro/mp.

indice-iulie-2015-2

Topul Clujului este dominat de apartamentele de vanzare din Centru, Gheorgheni si Grigorescu. Dupa ce o perioada indelungata a ocupat pozitia a doua a topului lunar Blitz, Grigorescu revine in frunte, depasind Zorilor, singurul cartier clujean unde apartamentele de vanzare au pierdut teren in luna iulie fata de luna anterioara.

Pentru a doua luna la rand, privirile ne sunt atrase de Manastur, cartierul care se apropie in forta de pragul de 1.000 eur/mp, prag pe care anticipam ca-l va depasi luna viitoare.

indice-iulie-2015

Indicele Blitz prezinta media preturilor publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj, exprimata in euro/mp.

Studiul a fost realizat in luna iunie pe un esantion reprezentativ de peste 1.900 de oferte imobiliare publice din baza de date Blitz.

Indicele Blitz este un produs gratuit care completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera clientilor si partenerilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Echipa Blitz

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
Indicele Blitz februarie 2014
Acum 7 ani 0 Comentarii

"Pipera Clujului" din nou in top! Vezi cat costa apartamentele din Buna Ziua si din celelalte cartiere ale Clujului in februarie

Piata imobiliara clujeana, in sectorul vanzarilor de apartamente, raporteaza o stare de echilibru in primele doua luni ale anului 2014, conform indicelui Blitz Imobiliare. Astfel, cresterile constante de preturi publice medii din unele cartiere sunt echilibrate de scaderile de preturi din celelalte, facand ca indicele Blitz sa creasca in februarie doar cu 1 euro/mp fata de luna anterioara, ajungand la[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

In luna aprilie indicele Blitz Imobiliare din cele mai importante cartiere ale Clujului a depasit 1000 euro/mp! Vezi care este exceptia!

Un singur cartier clujean s-a situat sub pragul psihologic de 1.000 de euro/ mp, in ceea ce priveste pretul mediu public al apartamentelor de vanzare. Desi au castigat 39 de euro/mp in numai patru luni, apartamentele din Manastur au ramas in continuare cele mai accesibile apartamente de vanzare din Cluj-Napoca. Pretul mediu public al unui apartament din Manastur, conform indicelui[...]

Citeste mai mult
coming back soon