Yandex.Metrica

Camera ta de camin se poate transforma intr-o locuinta cocheta. Vezi cum!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

A inceput noul an universitar si multi dintre voi(cei mai norocosi) isi vor ocupa camera de camin, acei 11 metri patrati pe care ii veti imparti cu unu, doi sau trei colegi. Va multumiti cu ce vi se ofera sau incercati sa spargeti tiparul camerei obscure de camin? Depinde numai de voi.

Cu putina inspiratie si cu ajutorul unor specialisti din domeniul amenajarilor interioare, doi studenti au reusit sa-si transforme camera de camin intr-un spatiu primitor, perfect organizat si chiar incapator.

In primul rand, paturile comune au fost schimbate cu o canapea jos si un pat la etaj, castigand spatiu si, totodata un plus de functiune, canapeaua “transformand” camera in living ziua si in dormitor noaptea. Pentru ca vorbim de o camera de camin, locatarii ei sunt studenti, deci au avut nevoie de o zona de lucru si de biblioteca. O masa si cateva rafturi suspendate au rezolvat si aceste nevoi.

Dulapul de haine alb acoperit cu oglinzi da senzatia unui spatiu mai generos, fiind piesa de rezistenta a acestei amenajari. Este recomandat ca in astfel de incaperi culoarea peretilor precum si a pieselor de mobilier sa fie alba.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartament de inchiriat in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Smart Student Unit- locuinta viitorului pentru studenti

Un proiect viabil pentru un campus studentesc este Smart Student Unit, o locuinta modulara, cocheta si ecologica. Desi are doar 10 metri patrati, o suprafata comparabila cu cea a unei camere de camin, locuinta este foarte moderna, finisata si utilata, oferind tot confortul necesar pentru doi studenti. Smart Student Unit este realizata in totalitate din lemn finisat cu forme rotunjite,[...]

Citeste mai mult