Bucatarii vesele cu ajutorul finisajelor colorate

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pentru cei ce iubesc culorile, bucatariile pe care vi le propunem reprezinta alegerea perfecta. In plus, veti fi in tendintele anului 2013, cand bucataria devine din ce in ce mai mult o zona de socializare, si nu doar un o zona de „lucru”, de aceea combinatiile inedite de materiale si culori se pot „dezlantui” in voie in bucataria ta.

Vopseaua este cel mai accesibil finisaj. Puteti alege o culoare independenta de celelalte finisaje existente si o nuanta care sa puna in valoare mobilierul. Daca alegeti o culoare intensa – precum roz bombon, verde smarald sau albastru regal- aveti grija sa nu exagerati cu suprafata. Cel mai bine ar fi sa alegeti doar un perete pe care sa il vopsiti. Picturile la nivelul peretilor reprezinta o alta modalitate de a aduce bucurie in bucataria voastra. Modele florale, copaci, buburuze, motive geomtrice, abtracte, practic orice idee aveti, aceasta poate fi pusa in practica cu ajutorul unui artist talentat.

Placile de faianta sunt cel mai des intalnite intr-o bucatarie. Ele sunt rezistente la umiditate si protejeaza peretii de accidentele casnice. De exemplu, in cazul peretelui din spatele blatului de lucru pot fi abordate culori „puternice” in special daca mobilierul de bucatarie este alb.

Mozaicul este poate cel mai sofisticat finisaj, dar si rezultatul amenajarii este pe masura. Un model complex, pe unul dintre pereti, este indeajuns pentru a obtine un decor inedit in bucatarie deoarece intreaga atentie se va indrepta catre el.
De asemenea, exista un model de tapet special, rezistent la atmosfera umeda din bucatarie, la care puteti apela pentru decorarea peretilor. Recomandarea noastra este, ca in cazul peretelui din dreptul aragazului si chiuvetei, sa alegeti un alt finisaj, mult mai rezistent.


Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.