fbpx Yandex.Metrica

Blocul tau este situat pe o artera aglomerata si nu reusesti sa vinzi? Vezi cateva sfaturi pentru a avea succes

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Asa cum am spus-o de foarte multe ori zona stabileste pretul unei oferte. Un cartier mai bine cotat va avea locuinte mai scumpe decat unul situat la periferie, insa si in cadrul unui astfel de cartier vor exista diferente de pret. Unul dintre factorii care influenteaza in mod direct interesul clientilor este traficul.

Cumparatorii isi doresc zone linistite, cu trafic moderat spre minim si atunci sperantele tale sa vinzi tind spre zero. Gresit! Totul depinde de strategia ta de vanzare. Nu incerca sa convingi clientii care-si doresc altceva ca ar trebui sa te aleaga pe tine, ci foloseste-ti energia catre clientii interesati de astfel de zone. Pentru ca, da, exista astfel de cumparatori si sunt multi.

Iata cateva sfaturi pentru a reusi sa-ti vinzi locuinta in cel mai scurt timp:

1- Transforma agitatia strazii in aliatul tau cel mai de pret. Pentru ca locuinta ta este intr-o zona foarte circulata, banner-ul tau va fi vazut de mai multe persoane. Iti recomandam sa lucrezi cu specialisti imobiliari pentru ca ei vor simti acest potential si-l vor valorifica la maxim. In pachetul lor de servicii, un banner va fi cu siguranta inclus.

2- Pretul. De regula, traficul afecteaza pretul de vanzare al locuintelor cu acceasi parametri in sensul ca vor fi afectate locuintele aflate in zone circulate. O mica negociere de pret, impreuna cu facilitati de plata, pot fi solutia pentru aceasta problema.

3- Scoate in evidenta avantajele locuintei tale. Traficul poate speria unii cumparatori, dar investitorii vor fi cuceriti. Ei vor putea inchiria mai usor locuintele situate in apropierea mijloacelor de transport. De asemenea companiile isi pot amenaja birouri intr-o astfel de locatie, pentru a fi in zona clientilor importanti.

Orice locuinta, fie ea si situata intr-o zona mai intens circulata, se poate vinde fara probleme, daca pretul ei de vanzare reflecta fidel valoarea sa intrinseca.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Manualul vanzatorului. Etapa 2: Fa decizia ta publica!

Vanzarea locuintei este cea mai importanta afacere din viata ta. De organizarea procesului de vanzare depinde reusita tranzactiei. Am vazut in etapa anterioara, cum se pregateste o locuinta pentru vanzare, dupa care, in etapa de astazi vei face publica intentia ta de vanzare. De ce este acest lucru important? Pentru ca altfel nu existi. Piata imobiliara nu contine oferta ta[...]

Citeste mai mult