Yandex.Metrica

Blitz rămâne pe locul I în topul firmelor și câștigă alte trei premii

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

diploma

Începutul anului 2021 a fost marcat, printre altele, de o reușită importantă a agenției imobiliare Blitz, care s-a distins în topul firmelor din industrie, din punctul de vedere al dezvoltării și performanțelor, cu patru premii acordate de către listafirme.ro.

Mai mult decât atât, premiile câștigate sunt o reflexie a expertizei și valorilor brandului Blitz – o piatră de temelie în activitatea tuturor agenților și departamentelor din cadrul companiei.
De asemenea, aceste premii reprezintă un imbold de a continua procesele de dezvoltare și deservirea, cu profesionalism, nevoilor clienților noștri.

Premiile câștigate, conform bilanțului 2019

Locul I în Top Profit România 2020 – Topul pentru întreprinderi mici, județul Cluj
Locul I în Top Afaceri România 2020 – Top pentru județul Cluj
Cea mai mare firmă din județul Cluj – Industria Imobiliară
Locul III în Top Afaceri România 2020

Ca și perspective de viitor, ne propunem să ne urmărim obiectivele de dezvoltare și în alte orașe din România, de educare continuă a echipei, de inovare pe baza tehnologiei și de responsabilitate socială.

În cadrul Blitz, ne bucurăm de această reușită și suntem onorați să fim recunoscuți ca lideri pe piața imobiliară. Platforma Blitz pune la dispoziția ta informații relevante din piața imobiliară pentru a lua deciziile potrivite.

Contactează acum un specialist Blitz în imobiliare și fii cu un pas mai aproape de visul tău!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 4 ani 0 Comentarii

Oamenii din spatele succesului Blitz. Partea 1.

„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” Oamenii care fac parte integrantă dintr-o companie, au o filosofie de viață asemănătoare, aspirații similare pot să facă diferența dintre succesul și eșecul unei echipe. Blitz reunește în prezent o echipă tânără, ambițioasă, creativă, formată din peste 80 de persoane. Acestea au[...]

Citeste mai mult
coming back soon