Yandex.Metrica

Blitz nominalizată “Agenția Anului” în Cluj-Napoca (în 2016)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

blitz-agentia-anuluiÎn 2016, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare care a avut loc la București, Blitz Imobiliare a primit două premii: “Cea mai mare Agenție Imobiliară din Cluj-Napoca” și “Cel mai puternic Brand din România” pentru anul 2015.  

Anul acesta suntem nominalizați la categoria “Agenția Anului” în cadrul aceluiași eveniment susținut de CPI (Clubul Profesioniștilor în Imobiliare). Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 24 martie și își propune să celebreze la nivel național cele mai bune rezultate din industria imobiliară.

Cătălin Priscorniță – CEO Blitz Imobiliare, alături de nume importante, printre care Adrian Erimesco – CEO Imobiliare.ro, Elisabeta Moraru – Country Manager Google, Ovidiu Șandor – CEO Mulberry Development și alții, vor dezbate în cadrul unui interviu panel despre “Ce dezbină și ce coagulează piața imobiliară?”.

Acest panel va fi moderat de Cristian Hoștiuc de la Ziarul Financiar. De asemenea, agenda cuprinde și o serie de workshopuri și conferințe, la care o parte din blitzeri vor participa.

Suntem onorați să fim prezenți al doilea an la rând la acest eveniment și așteptăm cu interes Gala decernării premiilor!

Detalii eveniment pe http://cpi.imobiliare.ro/cpi-national-2017/

Echipa Blitz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 4 ani 0 Comentarii

Blitz, Agenția Anului 2016 în Cluj!

În 24 martie, la București a avut loc Gala Profesioniștilor în Imobiliare susținută de CPI, unicul eveniment desfășurat la nivel național, în care sunt premiate rezultatele agențiilor imobiliare din toată țara. În cadrul evenimentului, Blitz a primit două premii: ,,Agenția Anului'' și premiul special pentru Blitz VIP ,,Cel mai creativ concept de marketing''. Așa cum am fost obișnuiți, Clubul Profesioniștilor[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

Blitz Imobiliare este noul partener al Youth@Cluj-Napoca 2015

Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului s-a bucurat până acum de parteneri de încredere, alături de care am construit colaborări strategice, pe termen lung, spre beneficiul sectorului de tineret și al programului Cluj 2015. Ne bucurăm să anunțăm astăzi cel mai nou partener Youth@Cluj-Napoca 2015 - Blitz Imobiliare. Blitz Imobiliare, compania imobiliară cu cea mai mare ascensiune în ultimii ani[...]

Citeste mai mult
coming back soon