Yandex.Metrica

Cătălin Priscorniță, liderul anului în imobiliare în România, Blitz cea mai puternică agenție imobiliară din Cluj-Napoca a 5-a oară consecutiv!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Blitz a câștigat două prestigioase premii la ediția 2020 a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment organizat an de an de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și dedicat recunoașterii meritelor și premierii realizărilor în acest domeniu de activitate. În acest an, datorită restricțiilor specifice ale perioadei, evenimentul s-a desfășurat în premieră, integral online.

În cadrul fiecărei secțiuni, juriul a cuprins personalități relevante din cadrul acestui domeniu de activitate – antreprenori, arhitecți, economiști, jurnaliști de specialitate, membrii juriului având dificila sarcină de a discerne între înscrieri foarte bine documentate și argumentate la toate secțiunile acestei Gale. Criteriile au fost exigente, luându-se în considerare rezultatele financiare obținute conform secțiunii de participare, diversitatea serviciilor oferite clienților, dezvoltarea internă, precum și contribuția adusă la profesionalizarea domeniului imobiliar.

Blitz a fost în selecția finală la șase categorii, iar portofoliul Blitz s-a îmbogățit în acest an cu trofeele pentru ”Cea mai puternică agenție locală din Cluj-Napoca” și ”Leadership-ul anului în imobiliare”.

Leadership-ul anului în imobiliare

Cătălin Priscorniță, CEO Blitz, a câștigat trofeul pentru ”Leadership-ul anului 2019 în imobiliare”, o prestigioasă recunoaștere a contribuției personale adusă întregii industrii a imobiliarelor.

Anul 2019 a reprezentat extinderea Blitz în Brașov, oraș cu un potențial semnificativ din punct de vedere al dezvoltării imobiliare. Modelul de extindere s-a focusat pe replicarea bunelor practici și a experienței de 10 ani de activitate pe piața din Cluj. Ca dovadă, încă din primele luni de la deschidere, biroul din Brașov a ajuns cu repeziciune la peste 300 de oferte în portofoliu pe mai multe categorii de tranzacționare și mai multe ansambluri imobiliare. În viziunea lui Cătălin Priscorniță, biroul Blitz din Brașov este un prim pas spre o extindere mai largă la nivel regional și național.

La începutul anului 2019, Cătălin împreună cu doi membri fondatori de la agenții de prestigiu din Iași și Timișoara au înființat C.E.I.R. (Comunitatea Elitelor Imobiliare din România), o asociație care s-a dezvoltat rapid, ajungând la finalul anului la 9 membri – agenții valoroase, recunoscute profesional și cu rezultate de business validate, din marile orașe ale țării. Misiunea C.E.I.R., este să investească în educația și pregătirea profesională a agenților, pentru a crește standardele calitative ale serviciilor către clienți, pentru a da coerență profesională ocupației de agent imobiliar și nu în ultimul rând, pentru a crește profitabilitatea agențiilor.

Eficientizarea proceselor interne, reorganizarea structurii și implementarea unui sistem de management performant; acest proiect strategic a fost demarat de Cătălin Priscorniță în Blitz în decursul anului 2019. Scopul a fost redefinirea structurilor interne, pentru a răspunde mai bine cerințelor pieței și clienților, pentru a crește eficiența și pentru a veni în întâmpinarea deschiderii unor alte birouri în țară. 

La finalul anului 2019, Cătălin Priscorniță a demarat un proiect social de amploare națională și internațională: acțiunea caritabilă ”De la copil la copil” întreprinsă de echipa Transilvania4SierraLeone, prin care au fost colectate în mai puțin de 5 săptămâni peste 5000 de ghiozdane școlare, pentru a fi donate copiilor din Sierra Leone. Apoi, echipa Transilvania4SierraLeone a parcurs 11.000 km prin Africa, într-o misiune umanitară, participând la raliul Budapesta-Bamako, cea mai mare cursă de off-road din lume, urmând o parte din vechile rute ale celebrului raliu Paris-Dakar. Echipa și-a propus să echipeze mii de copii din Sierra Leone cu ghiozdane școlare, donate de copiii din România.

Cea mai puternică agenție imobiliară din Cluj-Napoca

Premiul pentru ”Cea mai puternică agenție din Cluj-Napoca” în anul 2019 este ”acasă” la Blitz pentru a 5-a oară consecutiv, rodul muncii celor 100+ de blitzeri și recunoașterea unei investiții constante în dezvoltarea serviciilor, educație profesională și eficiență. Acest premiu a venit și ca o încununare a aniversării prezenței de 10 ani pe piața din Cluj-Napoca, Blitz fiind un trend-setter și un exemplu de ”așa da” pentru companiile de profil.
În 2019, Blitz în cifre a însemnat următoarele:

  • Peste 120 de blitzeri (angajați și colaboratori);
  • Peste 1200 tranzacții intermediate;
  • Peste 14.000 de contracte de intermediere semnate;
  • Peste 200 de dosare închise prin departamentul intern de Consultanță Financiar-Bancară;
  • Peste 40.000 de carduri Blitz VIP distribuite în prezent cu discounturi la peste 550 de parteneri comerciali.

Totodată, în 2019 Blitz a consolidat site-urile blitz.ro și blitzvip.ro, crescând relevanța acestora în rândul potențialilor clienți prin campanii eficiente și segmentate, care au adus un plus de vizibilitate și conversii. Astfel, la finalul anului 2019, Blitz a totalizat peste 1,5 milioane de vizite pe site.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 4 ani 0 Comentarii

Blitz nominalizată "Agenția Anului" în Cluj-Napoca (în 2016)

În 2016, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare care a avut loc la București, Blitz Imobiliare a primit două premii: "Cea mai mare Agenție Imobiliară din Cluj-Napoca" și "Cel mai puternic Brand din România" pentru anul 2015.   Anul acesta suntem nominalizați la categoria "Agenția Anului" în cadrul aceluiași eveniment susținut de CPI (Clubul Profesioniștilor în Imobiliare). Evenimentul va avea loc[...]

Citeste mai mult
Acum 2 ani 0 Comentarii

Blitz, cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară din Romania!

Blitz s-a întors cu trei prestigioase premii de la cea de-a zecea ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment organizat an de an de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și Imobiliare.ro. Întins pe durata a două zile, această întâlnire reunește jucători ai acestui domeniu la nivel național -antreprenori, dezvoltatori imobiliari, agenți, evaluatori, reprezentanți bancari. Membrii juriului au avut o dificilă sarcină[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
coming back soon