Yandex.Metrica

Blitz înregistrează o creștere a cifrei de vânzări cu 60%, față de luna ianuarie 2020

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pe fondul unui an marcat de incertitudine și un context global ce a schimbat dinamica vieții de zi cu zi, anul 2021 a adus performanță și optimism în cadrul Blitz, ca efect al focusului pe dezvoltarea internă a agenților imobiliari. 

+60% creștere a cifrei de vânzări, față de luna ianuarie 2020

Echipa Blitz se bucură de reușita de a aduce proprietățile potrivite la clienții potriviți, astfel înregistrând o creștere cu 60% a cifrei de vânzări. Cifra acestei luni o depășește pe cea a lunii ianuarie a anului trecut – o lună explozivă – din punctul de vedere al cererilor imobiliare înregistrate.

În primul rând, faptul că am pus accent pe creșterea echipei în 2020, s-a văzut în rezultat și într-un început de an foarte promițător. Agenții noștri, au trecut în 2020 prin programe intense de pregătire și au abordat cu entuziasm crescut începutul de an, venind în întâmpinarea cererii crescute. 

Pe de altă parte, creșterea a fost alimentată de dorința oamenilor de a reveni cât mai repede la o stare apropiată de normalitate, după anul trecut. Cei cu intenții de tranzacționare s-au arătat mult mai hotărâți, mult mai deciși să-și fructifice intențiile – fie că vorbim de proprietari, vânzători sau chiriași.” spune Bogdan Petrovai, Chief Sales Manager Blitz

Segmentul caselor – segmentul “vedetă” 

Printre segmentele cu activitate crescută în piață s-a remarcat cel de vânzări case. După cum au punctat specialiștii Blitz, în cursul anului trecut, acest segment cunoaște o creștere robustă pe termen lung, iar începutul de an a accelerat această creștere, pe fondul nevoii de spațiu pentru munca de acasă. Conform declarației oferite de Bogdan Bucur, Master Broker:

Există o cerere în creștere pentru vânzare de case cu grădină, case de tip duplex sau apartamente cu spații exterioare generoase, gen terasă sau chiar acces la grădină. Observăm de asemenea un interes crescut cu privire la proprietățile aflate la periferie, în principal în zonele verzi și liniștite”.

Astfel, remarcăm o activitate sporită a cererilor pe zonele adiacente ale municipiului cum ar fi Apahida, Jucu și Baciu – zone cu potențial pe termen lung de construire și dezvoltare pe segmentul rezidențial. 

Concluzie

Specialiștii Blitz îndeamnă clienții să profite de acest context favorabil tranzacțiilor imobiliare și de cele peste 4000 de oferte în toate segmentele. 

Dacă vrei să începi procesul de căutare al unei locuințe pentru tine și familia ta, te invităm să discuți cu unul dintre specialiștii Blitz, iar împreună să ajungem cu un pas mai aproape de visul tău!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

creștere imobiliara 2020
Acum 4 luni 0 Comentarii

Creșteri imobiliare în 2020: tranzacții în valoare de 65 de milioane de euro, în Brașov și Cluj

Românii au luat credite ipotecare de  peste 11 miliarde de lei în 2020, iar Programul Noua Casă a accelerat procesul de achiziție de locuințe. Astfel, valoarea totală a proprietăților tranzacționate în 2020 de agenția imobiliară Blitz a atins cifra de 65 de milioane de euro în Brașov și Cluj. Peste 30% din tranzacții au fost prin intermediul unei forme de[...]

Citeste mai mult
Acum 2 luni 0 Comentarii

Cum arată piața imobiliară din Cluj, în pandemie - Cresc vânzările de apartamente, costul chiriilor scade

La un an de la începutul pandemiei, piața imobiliară din Cluj e în creștere constantă. Astfel, în luna februarie, Indicele Blitz a arătat o creștere anuală de aproximativ 14% față de aceeași lună din 2020. În primele luni ale anului cifra de vânzări a agenției a crescut cu peste 60% față de perioada similară din 2020, depășind valoarea de 750.000[...]

Citeste mai mult
man-working-on-a-laptop-sitting-at-a-desk
Acum 3 luni 0 Comentarii

Retrospectiva pieței imobiliare din Cluj pe anul 2020

Anul 2020 a fost un an atipic pentru piața imobiliară, cu un corolar întreg de emoții legate de riscurile aferente tranzacționării - de la incertitudine și expectativă la declanșarea pandemiei în martie la optimism și relaxare pe final de an. Cum a evoluat piața pe parcursul întregului an vă povestim pe larg în cele ce urmează.  Restricții de primăvară Anul[...]

Citeste mai mult
coming back soon