Yandex.Metrica

Blitz Imobiliare partener al Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015, implicat în plantarea a 500 de arbori în Parcul Tulcea, cartierul Între Lacuri.

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

day 15 colaj-2

În data de 21 martie, când primăvara și-a intrat oficial în drepturi, a avut loc în Parcul Tulcea, cartierul Între Lacuri o acțiune de plantare a 500 de pomi având ca scop principal înverzirea unui teren cu o suprafață de aproximativ 5000 metri pătrați.

Cu ocazia evenimentului, în Parcul Tulcea, de la primele ore ale dimineții, s-au strâns cu mic cu mare atât locuitorii din împrejurimi, cât și voluntari, oficialități și parteneri, care au lăsat de-o parte munca de birou sau alte planuri de weekend și timp de câteva ore s-au dedicat trup și suflet plantării a 500 de pomi.

Echipa Blitz Imobiliare, în calitate de partener al evenimentului și-a adus aportul atât prin crearea unei atmosfere energice ce a răsunat din difuzoare cât și prin implicarea colectivului Blitz în plantarea de arbori.

Pentru a asigura un spațiu propice de plantare și creștere a puieților, a fost solicitată asistența experților de la Asociația Română de Permacultură, astfel inginerii horticultori selectând cu atenție speciile ce au fost plantate, pentru a crea o diversitate ordonată și propice zonei respective.

Pe ritmuri latino, pop și rock, cei prezenți au luat hârlețele și târnăcoapele la dans, au săpat, au cărat găleți cu apa și au plantat de la magnolii și ginkgo biloba până la vișini, sălcii și ulmi.
Pe tot parcursul zilei, a plutit în aer o energie vie rezultată din dedicarea fiecărui cetățean care și-a făcut datoria civică, ajutând astfel la crearea unui spațiu verde, sănătos și curat.

Evenimentul mai sus menționat face parte din șirul de proiecte Day 15 și este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. (www.eeagrants.org, www.fondong.fdsc.ro). Acesta este co-finanțat și susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Acest eveniment realizat sub umbrela Capitala Europeană a Tineretului Cluj-Napoca 2015 este unul din proiectele în care compania Blitz Imobiliare se implică în calitate de partener.

Rămâneți alaturi de noi, atât pe blog cât și pe site-ul www.blitz-imobiliare.ro pentru a urmări îndeaproape următoarele evenimente adresate comunității clujene, unde vă invităm să ne fiți alături.

Suntem Blitz Imobiliare și credem în relații de câștig-câștig.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Blitz Imobiliare este noul partener al Youth@Cluj-Napoca 2015

Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului s-a bucurat până acum de parteneri de încredere, alături de care am construit colaborări strategice, pe termen lung, spre beneficiul sectorului de tineret și al programului Cluj 2015. Ne bucurăm să anunțăm astăzi cel mai nou partener Youth@Cluj-Napoca 2015 - Blitz Imobiliare. Blitz Imobiliare, compania imobiliară cu cea mai mare ascensiune în ultimii ani[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Blitz a fost nominalizat la Game of Tribes, ediția 2016! Votează-ne și tu!

Game of Tribes, singurul eveniment din Cluj-Napoca în cadrul căruia publicul clujean propune campaniile de marketing locale și brandurile a la Cluj care merită să fie recompensate și premiate, este la a doua ediție. În perioada 9-22 septembrie, clujenii și-au nominalizat favoriții pe site-ul evenimentului www.got.marketing-tribe.ro, urmând ca până în 8 octombrie să îi și voteze. Compania Blitz a fost[...]

Citeste mai mult
coming back soon