Yandex.Metrica

Blitz Imobiliare – o nouă casă în care ne simţim ca acasă

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Blitz Imobiliare a reușit în cei 9 ani de zile să își arate impactul asupra pieţei imobiliare clujene și să fim recunoscuți la nivel național. Performanța și calitatea sunt doar câteva caracteristici care ne definesc.

În anul 2018 am reușit să facem un pas înainte spre succesul nostru. Investiția continuă în dezvoltarea personală și profesională a echipei a necesitat un sediu pe măsură, astfel că Blitz s-a mutat într-o casă nouă și modernă, în Piața 1 Mai nr. 4 – 5.

Prin această nouă ”casă” punem accentul pe standardele înalte care ne reprezintă atât pe noi, cât și așteptările pe care le au clienții noștri.

De cum intri în noul sediu vei observa un design modern, cu deschidere, luminos pentru a oferi un confort de muncă esențial si necesar.
Recepția îți transmite o stare specială prin detalii luminoase, cu un design simplist care îți transmite eleganţă. De la recepție trecem la sălile unde ne întâlnim cu fiecare client. În fiecare sală o să întâlnim o pată de culoare care te încarcă cu energie și dotări care facilitează scopul întâlnirii.

Echipa Blitz se bucură de un centru de training pentru Blitz Camp modern care inspiră succes și rezultate cât mai pozitive. Centrul are peste 130 de locuri și este dotat cu aparate vizuale moderne care să ofere informații cât mai clare.

Noua locație ne oferă perspective de creștere și dezvoltare în viitor care să ne ajute să ne creştem impactul în continuare pe piața imobiliară și să le oferim clienţilor noștri satisfacție și calitate. Anul 2019 ne aşteaptă cu noi obiective de atins şi noi realizări care să ne definească indicatorii de performanţă.

Și pentru că ne apropiem de magica sărbătoare de Crăciun, echipa BLITZ Imobiliare vă urează zile pline de iubire alături de familie și cei dragi, și ca toate dorințele rostite în fața bradului să se îndeplinească. Și nu uitați, un moment devine unic doar atunci când vă bucurați de el din tot sufletul. Sărbători fericite!

P.S. Atunci când o să ne faci o vizită te așteptăm cu locuri de parcare și mult entuziasm.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 2 ani 0 Comentarii

Blitz, cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară din Romania!

Blitz s-a întors cu trei prestigioase premii de la cea de-a zecea ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment organizat an de an de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și Imobiliare.ro. Întins pe durata a două zile, această întâlnire reunește jucători ai acestui domeniu la nivel național -antreprenori, dezvoltatori imobiliari, agenți, evaluatori, reprezentanți bancari. Membrii juriului au avut o dificilă sarcină[...]

Citeste mai mult
Acum 2 ani 0 Comentarii

Rezumat 2018 şi perspective 2019 pentru Blitz Imobiliare

Vă mulțumim că aţi fost alături de noi în 2018 și că împreună am crescut, ne-am dezvoltat și am conturat relații temeinice bazate pe încredere, seriozitate, comunicare, profesionalism. Pentru acest an, focusul nostru a fost pe o creştere şi consolidare din toate punctele de vedere: echipă, instrumente, procese, beneficii, şi nu în ultimul rând un nou sediu. Blitz într-o privire:[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cea mai mica locuinta din lume

Chiar daca proprietarul acestei minuscule locuinte este de profesie graphic designer, acest lucru nu l-a impiedicat sa-si construiasca de unul singur propria locuinta. Pare greu de crezut ca aceasta casa reuneste intr-o suprafata atat de restransa toate functiunile, insa a reusit multumita planului laborios pe care proprietarul si l-a facut si a reusit sa-l duca la bun sfarsit. Impresionat de[...]

Citeste mai mult
coming back soon