Blitz Imobiliare infloreste in Floresti!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Locuitorii Florestiului meritau sa aiba agentia lor imobiliara iar noi, cei de la Blitz Imobiliare, am inteles acest lucru.

La solicitarea clientilor nostri, din luna iunie, am deschis in Floresti primul birou profesionist al unei companii imobiliare clujene in afara orasului.

Ce va oferim?

– Servicii specifice domeniului imobiliar: intermediere, reprezentare, promovare si negociere.
– Servicii complementare: asistenta juridica, asistenta financiar-bancara, servicii de informare si evaluare.

Biroul Blitz Imobiliare din Floresti este situat pe strada Eroilor nr. 21, intr-o zona comerciala intensa, pentru a fi asa cum ne-am dorit, in mijlocul comunitatii florestene, comunitate cu care am impartasit deja primele impresii la un pahar de sampanie in cadrul festivitatii de deschidere din data de 5 iunie 2013.

“Florestiul nu mai este demult o comuna la marginea Clujului ci una dintre principalele directii de dezvoltare si expansiune imobiliara a orasului, fapt dovedit si de cifrele care o plaseaza pe primul loc in tara ca numar de locuitori in randul comunelor. O comunitate de peste 20.000 de oameni, mai numeroasa decat cea din multe alte orase, trebuie sa beneficieze de servicii complete si independente, iar serviciile imobiliare nu puteau lipsi din aceasta perspectiva”, a declarat Catalin Priscornita, reprezentant al companiei Blitz Imobiliare.

Dincolo de aceste aspecte, Blitz Imobiliare Floresti este un angajament pe care cu incredere si bucurie il luam azi fata de floresteni, acela de a le impartasi secretul si beneficiile relatiei de castig-castig!

Echipa Blitz Imobiliare

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.