Yandex.Metrica

Blitz Imobiliare infloreste in Floresti!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Locuitorii Florestiului meritau sa aiba agentia lor imobiliara iar noi, cei de la Blitz Imobiliare, am inteles acest lucru.

La solicitarea clientilor nostri, din luna iunie, am deschis in Floresti primul birou profesionist al unei companii imobiliare clujene in afara orasului.

Ce va oferim?

– Servicii specifice domeniului imobiliar: intermediere, reprezentare, promovare si negociere.
– Servicii complementare: asistenta juridica, asistenta financiar-bancara, servicii de informare si evaluare.

Biroul Blitz Imobiliare din Floresti este situat pe strada Eroilor nr. 21, intr-o zona comerciala intensa, pentru a fi asa cum ne-am dorit, in mijlocul comunitatii florestene, comunitate cu care am impartasit deja primele impresii la un pahar de sampanie in cadrul festivitatii de deschidere din data de 5 iunie 2013.

“Florestiul nu mai este demult o comuna la marginea Clujului ci una dintre principalele directii de dezvoltare si expansiune imobiliara a orasului, fapt dovedit si de cifrele care o plaseaza pe primul loc in tara ca numar de locuitori in randul comunelor. O comunitate de peste 20.000 de oameni, mai numeroasa decat cea din multe alte orase, trebuie sa beneficieze de servicii complete si independente, iar serviciile imobiliare nu puteau lipsi din aceasta perspectiva”, a declarat Catalin Priscornita, reprezentant al companiei Blitz Imobiliare.

Dincolo de aceste aspecte, Blitz Imobiliare Floresti este un angajament pe care cu incredere si bucurie il luam azi fata de floresteni, acela de a le impartasi secretul si beneficiile relatiei de castig-castig!

Echipa Blitz Imobiliare

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Comision 0% la cumparare si cele mai bune preturi pentru clientii Blitz Imobiliare Floresti !
Acum 7 ani 0 Comentarii

Comision 0% la cumparare si cele mai bune preturi pentru clientii Blitz Imobiliare Floresti !

La 6 luni de la deschiderea biroului din Floresti compania Blitz Imobiliare vine cu o oferta speciala de sarbatoare: comision zero la cumparare si cele mai bune preturi pentru ofertele imobiliare! Si pentru ca suntem la momentul bilantului, hai sa vedem ce a devenit dupa numai 6 luni, agentia imobiliara a florestenilor, Blitz Imobiliare Floresti: - un birou situat in[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Preturile apartamentelor din Floresti in scadere de la inceputul anului !

Indicele Blitz Imobiliare pentru apartamentele situate in Cluj-Napoca si in localitatile vecine a inregistrat in al doilea trimestru al anului 2014 o scadere de 5 euro/mp fata de primul trimestru. In conditiile in care preturile apartamentelor din municipiul Cluj-Napoca din aceeasi perioada au crescut, concluzia imediata este ca apartamentele din localitatile limitrofe s-au devalorizat cel mai mult. Acest lucru este[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Preturile apartamentelor din Floresti in luna aprilie (Imobiliare la minut)

"Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Preturile apartamentelor din Floresti in luna aprilie. Indicele Blitz Imobiliare, care prezinta pretul public mediu al apartamentelor de vanzare, a raportat in luna aprilie 2014 pentru apartamentele din Floresti, valoarea de 516 euro/mp, cea mai mica valoare de la inceputul acestui an. "Specialistii si colaboratorii nostri[...]

Citeste mai mult
coming back soon