Yandex.Metrica

Blitz Imobiliare este noul partener al Youth@Cluj-Napoca 2015

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului s-a bucurat până acum de parteneri de încredere, alături de care am construit colaborări strategice, pe termen lung, spre beneficiul sectorului de tineret și al programului Cluj 2015. Ne bucurăm să anunțăm astăzi cel mai nou partener Youth@Cluj-Napoca 2015 – Blitz Imobiliare.

BTZ partener z

Blitz Imobiliare, compania imobiliară cu cea mai mare ascensiune în ultimii ani de pe piața de profil din Cluj-Napoca, a ales să facă acest pas pentru sprijinirea a ceea ce considerăm a fi proiectul deceniului pentru Cluj-Napoca, programul Capitalei Europene a Tineretului 2015. Suportul oferit tinerilor de echipa Blitz Imobiliare vine pe mai multe planuri.

În primul rând, echipa companiei se va implica în promovarea evenimentelor de interes pentru colaboratorii, clienții și cei care urmăresc activitatea agenției. Mai mult, Blitz Imobiliare a înțeles că acest proiect este realizat de comunitate pentru comunitate și va participa activ la evenimentele și la acțiunile Federației SHARE Cluj-Napoca.

“Suntem deosebit de încântați de acest parteneriat. Credem cu tărie că va contribui la a transmite mesajele Capitalei Europene a Tineretului spre cât mai multă lume și că sprijinul echipei Blitz va aduce programul Cluj 2015 mai aproape de așteptările publicului. Partenerii cu expertiză solidă sunt un câștig enorm pentru acest proiect dedicat în primul rând tinerilor, astfel că le urăm celor de la Blitz Imobiliare bun venit în echipă!” a declarat Vlad Pop, Președinte Federația SHARE Cluj-Napoca.

Viziunea Youth@Cluj-Napoca 2015 este concordantă cu experiența unui partener precum Blitz Imobiliare, care activează cu succes într-un sector extrem de dinamic, în care proactivitatea, respectul, etica și normele de conduită sunt definitorii pentru reușită.

“Ne bucurăm să ne alăturăm Federației SHARE în calitate de partener și susținător Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului. Spritul tânăr și energic Blitz rezonează cu multe din evenimentele ce vor avea loc în Cluj pe parcursul acestui an și suntem bucuroși că ne putem implica activ în implementarea și diseminarea acestora. Suntem încrezători că acest parteneriat va aduce un plus de valoare și va confirma filosofia după care ne ghidăm, relațiile de câștig-câștig” a declarat Cătălin Priscorniță, managerul general al companiei Blitz Imobiliare.

Vă invităm să urmăriți activitatea Blitz Imobiliare și Youth@Cluj-Napoca 2015 pe tot parcursul anului în care orașul nostru este Capitala Europeană a Tineretului.

Echipa Blitz Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Blitz Imobiliare partener al Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015, implicat în plantarea a 500 de arbori în Parcul Tulcea, cartierul Între Lacuri.

În data de 21 martie, când primăvara și-a intrat oficial în drepturi, a avut loc în Parcul Tulcea, cartierul Între Lacuri o acțiune de plantare a 500 de pomi având ca scop principal înverzirea unui teren cu o suprafață de aproximativ 5000 metri pătrați. Cu ocazia evenimentului, în Parcul Tulcea, de la primele ore ale dimineții, s-au strâns cu mic[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Mii de locuințe așteptate spre livrare anul acesta în Cluj-Napoca

Cluj, un județ în plină creștere imobiliară în România, așteaptă nu mai puțin de 4.200 de locuințe pe piața rezidențială, la nivel regional, majoritatea fiind în orașul Cluj-Napoca. Orașul din inima Ardealului devine tot mai atractiv pentru români datorită mai multor factori de interes, în special pentru tineri. Dintre cele peste 4000 de locuințe ce vor fi finalizate anul acesta,[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Indicele Blitz a crescut cu 12,99% în 2016, în comparație cu anul precedent!

2016 a reprezentat un an al creșterilor continue a prețurilor apartamentelor din Cluj-Napoca și din vecinătăți. Media indicelui Blitz pe Cluj a ajuns în 2016 la 1,184 euro/mp cu 119 euro mai mult decât în anul precedent, iar pe Cluj și vecinătăți, media înregistrată a fost de 1,025 euro/mp, cu 118 euro/mp mai mult față de 2015. Procentual, această creștere[...]

Citeste mai mult
coming back soon