Yandex.Metrica

Blitz Imobiliare a inregistrat o crestere de 274,27% in al doilea an de activitate, dominand autoritar la acest capitol topul companiilor imobiliare din Cluj-Napoca!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ca urmare a articolului publicat in data de 1 august 2012, pe www.time4news.ro, compania Blitz Imobiliare Cluj-Napoca doreste sa aduca urmatoarele completari, pentru a oferi cititorilor o imagine completa asupra jucatorilor de pe piata imobiliara locala.

In primul rand, suntem onorati sa facem parte din acest top, al celor mai importante 5 agentii din Cluj-Napoca, in prezenta unor nume de prestigiu, in doar al doilea an de la infiintarea companiei noastre. Nu putem sa nu remarcam cresterile inregistrate, mai ales ca ne raportam la o perioada de criza economica profunda, care a afectat puternic sectorul imobiliar la nivel global.

Analizand datele din topul prezentat in articolul la care facem referire, dorim sa aducem cateva completari, in ceea ce priveste compania Blitz Imobiliare. Cifra de afaceri neta inregistrata de Blitz Imobiliare in 2010 a fost de 87.077 lei, iar in 2011, cifra de afaceri inregistrata a fost de 325.903 lei, conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finante(www.mfinante.ro). Astfel, cresterea inregistrata de Blitz Imobiliare in al doilea an de activitate a fost de 274,27%, procent care o plaseaza categoric pe prima pozitie in topul cresterilor!

Va oferim mai jos topul cresterilor celor mai importante 5 agentii imobiliare din Cluj-Napoca:

Mentionam, deasemenea, ca Blitz Imobiliare este o companie imobiliara care activeaza cu rezultate remarcabile, in toate domeniile sectorului imobiliar, existand un raport de echilibru in ceea ce priveste prezenta in piata si incasarile intre segmentele rezidential, comercial, office si industrial.

Serviciile integrate, de inalta clasa, oferite de catre compania noastra au convins clienti importanti(a caror identitate este protejata contractual de clauza de confidentialitate) sa aleaga Blitz Imobiliare.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cum s-au prezentat companiile de consultanta imobiliara in 2010

Asa cum era de asteptat, criza economica a lovit fara descriminare in companiile de consultanta si intermediere imobiliara, reconfigurand, astfel, o piata aparent sedimentata si controlata in mod inechivoc de branduri de calibru international. Avand in vedere ca 2010-le a fost un an al pierderilor financiare deloc neglijabile, unele companii ajungand si la 40% din cifra de afaceri, faptul ca[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca, pe locul doi in topul celor mai scumpe orase din Romania

Sectorul rezidential a ajuns la limita-i cea mai de jos, sau cel putin aceasta este opinia specialistilor de la compania de evaluare Darian. Aceasta informatie, in ciuda “miresmei” apocaliptice, este, de fapt, de foarte bun augur. In contextul in care preturile apartamentelor au scazut in ritm sustinut, faptul ca mai jos de-atat nu se poate reprezinta prima si singura realitate[...]

Citeste mai mult
coming back soon