Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Iata cele mai importante 5 repere ale zilei de azi:

1. Persoanele care achizitioneaza o locuinta prin Programul Prima Casa vor fi scutite de la plata impozitului pe cladiri timp de 10 ani, conform unei initiative adoptata ieri de Senat.

2. Primul tramvai modern ajunge azi la Cluj. Inaugurarea liniei de tramvai va avea loc in data de 5 iunie.

3. Suporterii Universitatii Cluj au propus un plan de preluare a clubului in colaborare cu UBB. Sistemul este inspirat din Spania si presupune diferite niveluri de contributii lunare pentru sustinatori, pentru care beneficiaza evident de conditii preferentiale. Proiectul in cifre reuseste sa adune aproximativ 4 milioane de euro pe an, un buget decent pentru Liga 1.

4. Continua manifestarile din cadrul Zilellor Clujului. Din programul de zi spicuim: zi culinara coreeana, dansuri coreene si demonstratii de TaeKwondo de la ora 18.00 in Piata Muzeului. De asemena este ziua folk-ului iar pe scena vor urca printre altii: Razvan Krivaci si Emeric Imre.

5. Targ de joburi pe Cluj Arena. Participa peste 45 de companii printre care Emerson, Genpact, ING, Arabesque, Asirom, etc.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Cumperi prin programul Prima Casa si scapi de impozit!

O initiativa legislativa adoptata ieri de membrii Senatului ar putea dinamiza vanzarile de locuinte. Initiativa alesilor prevede scutirea pe o perioada de 10 ani de la plata impozitului pe cladiri a acelor persoane care-si cumpara locuinta prin creditul Prima Casa. Un grup de deputati si senatori au folosit in demersul lor exemplul statelor din vest unde exista astfel de beneficii[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Dupa ce ieri am lansat Campania "ALEG Blitz Imobiliare" ne asteptam ca in perioada urmatoare, la cerintele cititorilor sa lansam o noua campanie: "ALEG Blitz de dimineata". Iata stirile de azi: -Institutul National de Statistica anunta ca pana in toamna vor fi finalizate 1.000 de apartamente noi in Cluj-Napoca. -Ministerul de finante va suplimenta fondurile pentru programul Prima Casa 4.[...]

Citeste mai mult
coming back soon