Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Buna dimineata, in prima zi de august! Iata stirile de azi:

-Hyunday este un alt nume important care este asteptat la Cluj. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Vakar Istvan Valentin, a declarat ca sud-coreeni sunt tot mai interesati de judetul nostru pentru o urmatoare investitie, nedorind insa sa precizeze domeniul in care vor investi, cunoscut fiind faptul ca Hyunday, alaturi de automobile sau produse electronice, activeaza si in domeniile industriei grele, aeronauticii, etc.

-2 medalii de bronz a adunat ieri delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice prin echipa feminina de gimnastica si prin Razvan Martin la haltere- o surpriza placuta. Astfel, dupa Corina Caprioriu(argint la judo), Razvan aduce a doua medalie pentru Cluj.

-CFR Cluj intra azi in lupta pentru un loc in Champions League, intalnind pe terenul din Gruia, de la ora 21.45, formatia Slovan Liberec, cea care nu demult a oferit ocazia lui Dinamo de a realiza “minunea de la Liberec”. CFR are prima sansa, dupa care, numai play-offul mai sta in calea clujenilor spre participarea din nou in grupe.

-Avem o veste buna pentru devoratorii intunericului, ai tenebrelor morbide. Pentru ca da, exista si o astfel de categorie de turisti care viziteaza locuri diverse din lume pentru a fi mai aproape de taramul de dincolo. Biserica greco-catolica de pe B-dul Eroilor le ofera turistilor o experienta de neuitat: cripta de sub biserica poate fi vizitata! Conform specialistilor, aici sunt inmormantate personalitati ale nobilimii maghiare si romanesti. Daca pentru o zi va doriti sa intrati in lumea lui Indiana Jones, aceasta este ocazia ideala!

-Se opreste apa azi, intre orele 10-14 pe cateva zeci de strazi din cartierele Zorilor si Europa. Pregatiti-va din timp provizii!

Sa aveti o zi excelenta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon