Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

La multi ani copii ! Pentru voi azi, in toata tara, sunt organizate mai multe evenimente; vor fi jocuri, cantece, desene pe asfalt, iar de veselia voastra ne vom bucura si noi.

Stirile zilei de azi:

-Azi incepe TIFF( Festivalul International de Film Transilvania) aflat la a 11-a editie. Vor fi peste 800 de invitati si 250 de filme. In cadrul Competitiei Locale de scurtmetraje este inscris si filmul nostru “Blitz Imobiliare-realitati din piata imobiliara” in regia lui Ionut Turda.

-Primaria este interesata de achizitionarea Hotelului Continental, pentru care se va organiza o licitatie cu pretul de pornire la 6,5 milioane de euro. Hotelul dateaza din 1894 si este considerat monument istoric, iar primaria are drept de preemtiune asupra cladirii.

-Ultima zi din cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Clujului este rezervata bucatariei romanesti. Astfel vor fi organizate degustari si un festival de gatit in aer liber cu produse romanesti atat din tara cat si din Republica Moldova.

-Forum pe teme economice la Bucuresti unde, pe langa Presedintele CE, Jose Manuel Baroso, participa 15 sefi de guverne din Europa.

-Lucrarile la autoastrada A3 continua. Au fost deblocate fonduri de 98 milioane de lei pentru ca Bechtel sa continue lucrarile la tronsonul Suplacu de Barcau-Bors.

Sa aveti o zi excelenta!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Orasele noastre sunt suprasaturate de masini

Infrastructura Romaniei este la pamant, spatiile urbane sunt suprasaturate de automobile, poluarea atinge cote dramatice iar siguranta pietonilor este aproape nula. Aceasta situatie poate continua la nesfarsit. Se poate argumenta, in aceasta ordine de idei, ca standardele de incompetenta inca nu au fost atinse, existand tari in care infrastructura este atat de lamentabila incat drumurile noastre par cel putin ideale.[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Buna dimineata si "La multi ani" celor ce azi isi serbeaza ziua numelui. Suntem la doar un pas de weekend, un weekend plin de evenimente artistice si sportive, ce ne vor ocupa, cu siguranta, timpul. - vom avea Finala Campionatului European de Fotbal, ce se va disputa intre Spania si Italia duminica de la 21.30; maine incepe cea mai importanta[...]

Citeste mai mult
coming back soon