Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Buna dimineata, prieteni! E cam intunecat afara. Sa fi gresit meteorologii?

Avem stiri:

– dupa cateva luni de la promulgarea legii picnicului, in sfarsit s-a amenajat un prim loc in zona Clujului. Este vorba de Valea Garbaului, in zona fostului poligon al armatei, unde in weekend, clujenii infometati vor avea acces la unul din cele 18 gratare pregatite de primarie. Exista si locuri de parcare, exista si un teren de fotbal, mai trebuie buna dispozitie si respect pentru natura. Nu uitati sa luati gunoiul dupa o zi de picnic!

– maine incep Jocurile Olimpice de la Londra, iar Clujul este si la aceasta editie reprezentat cu onoare si mandrie. Sapte sportivi clujeni fac parte din delegatia Romaniei: Bianca Razor(atletism), Corina Caprioru(judo), Rares Chintoan(lupte libere), Gabriel Sancraian si Razvan Martin(haltere), Radu Daraban(floreta) si Tiberiu Negrean(polo). Mult succes!

biletele pe ruta Cluj-Floresti vor costa 3,5 lei, dupa interventia primarului Horea Sulea. Pana in prezent, tariful pentru o calatorie pe aceasta ruta era de 4 lei.

– municipalitatea clujeana, vrea sa limiteze prin Planul Urbanistic General, prezenta magazinelor second-hand in centrul orasului.

– azi la Gurasada, Hunedoara, incepe Route 68 Summerfest, cel mai mare festival de muzica din vestul tarii. Timp de 3 zile, pe scenele amplasate intr-un cadru natural de exceptie, vor urca peste 30 de trupe. Pe langa muzica, participantii la eveniment, vor avea la dispozitie facilitatile parcului de agrement Gurasada Fun Park, unde, pe langa activitati sportive, vor avea parte de expozitii de arta, targ de accesorii handmade, workshop-uri si proiectii de film.

Sa aveti o zi excelenta!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon