Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Buna dimineata! A trecut si weekendul, iar in fata avem o saptamana plina de evenimente. Abia asteptam sa vi le prezentam!

– Lupta pentru Romania inceputa de ieri si care va continua pana miercuri intre masele de aer tropical si nordic. Ofensiva nordica va aduce ploi si temperaturi mai scazute in toata tara, racorindu-ne de arsita verii. De joi, insa, lucrurile vor reveni la “normal”, cand curentii dinspre Mediterana ne vor readuce caldura.

– Proiectul “Centrului pietonal” la sfarsit de saptamana pare a fi neluat in seama de catre clujeni, ce prefera mai departe plimbarea pe trotuare. Autoritatile ar trebui sa se gandeasca si la manifestari sau sa permita comerciantilor sa “iasa in strada” pentru a invia zona centrala. Altfel, lucrurile vor sta ca in weekendul ce abia s-a incheiat: am avut un centru pustiu, pentru ca majoritatea clujenilor au preferat natura. Cheile Turzii si Salina Turda, Cascada Valul Miresei si Cascada Ciucas, baile sarate de la Turda si Cojocna, Lacul Tarnita si Lacul Belis, au fost numai cateva din preferintele de weekend ale clujenilor.

– joi este concertul celebrei trupe Roxette pe Cluj Arena. Evenimentul muzical clujean al anului va atrage cu siguranta un public numeros, aceasta fiind probabil singura sansa pentru fanii romani ai trupei de a-i vedea in actiune.

– joi 19 iulie incepe Sibiu Rally Romania- cea mai importanta competitie automobilistica ce a fost vreodata gazduita de tara noastra. Cu o lista impresionanta de concurenti la start, cu imagini live pe Eurosport, cu o prezentare festiva a echipajelor in Piata Mare din Sibiu, astfel isi vor intampina organizatorii publicul. Raliul face parte din calendarul IRC(Intercontinental Rally Challenge), una dintre cele mai urmarite competitii pe mapamond.

Sa aveti o zi excelenta!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon