Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Buna dimineata! Parca s-a mai racorit putin. Si totusi…

-Autoritatile recomanda urmatoarele masuri anti-canicula: alcoolul, cafeaua si bauturile carbogazoase ar trebui excluse din meniul zilnic al fiecaruia. De asemenea, surprinzator sau nu, in perioada actuala, de canicula sustinuta, cu soarele arzand in nuante ultraviolete, sunt recomandate hainele din material poliester cu protectie solara, in locul clasicelor din bumbac sau in.

-Clujul ocupa treapta a treia a podiumului national in ceea ce priveste promovabilitatea la Bac. Am fi fost curiosi sa vedem un top national format numai din liceele de prestigiu, unde promovabilitatea a fost aproape de 100%.

-Presa pune autoritatile clujene in miscare! Brusc, alesii au inceput sa se agite cu privire la subiectul blocurilor ANL de pe strada Mehedinti, ce nu pot fi vandute pentru ca terenul pe care sunt amplasate este revendicat si exista un proces pe rol in instanta in acest sens. Administratia locala este pregatita pentru un verdict pozitiv, intocmind deja toata documentatia pentru intabularea apartamentelor.

– In weekend se vor desfasura in Piata Muzeului si Piata Unirii doua festivaluri organizate de Art Act. Este vorba de MAN.in.FEST(festival international de teatru experimental) si IOI Fest. Imprevizibil, Original, Imprevizibil( cu reprezentatii de coregrafie, muzica clasica, jazz si folk, respectiv teatru interactiv si de improvizatie).

Pana in weekend mai este insa. E miercuri! Sa fim pozitivi, creativi si activi!

Sa aveti o zi blitzissima!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 11 ani 0 Comentarii

„Prima casa’’ a scazut cu 45%

Desi programul „Prima casa’’ a fost in continuare sustinut de guvern (prin „Prima casa II’’), acesta nu a inregistrat rezultatele asteptate, iar situatia a de­venit si mai proasta mai ales spre sfar­situl semestrului, in lunile mai si iunie. Potrivit datelor Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, care gestioneaza programul „Prima casa’’, numarul de garantii (atat pentru apartamente noi,[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Buna dimineata, prieteni! Ne-am inceput ziua cu Venus care s-a interpus intre Soare si Pamant intr-un fenomen astronomic spectaculos, care se vede o data la 105 ani! Apoi ne-am pregatit cafeaua de dimineata si am selectat cateva stiri pozitive cu care sa pornim spre o noua zi de munca. Pentru ca numai incarcati pozitiv vom incepe ziua asa cum trebuie.[...]

Citeste mai mult
coming back soon