Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Buna dimineata! Sa vedem ce inseamna ziua de luni in afara inceputului unei noi saptamani. In traditia populara romaneasca se spune ca, asa cum iti merge luni, iti merge toata saptamana. De aceea lunea nu se dau bani si tot de aceea lunea este cea mai potrivita zi pentru a incepe un lucru “de isprava”.

Si, inainte de a trece la stirile zilei, va prezentam un alt lucru din traditia populara: se spune ca, pe cat de cald va fi in luna iulie, pe atat de frig va fi in februarie. Asa, ca, sa ne bucuram de caldura, atat cat o avem.

– 32 de grade azi la Cluj, iar de maine se anunta ploi cu fulgere si trasnete. Cu alte cuvinte, ne vom racori, dar cu grija.

– s-a terminat si Bacalaureatul, examenul de maturitate, cum mai este numit. Procentele sunt devastatoare la nivel national, la fel ca anul trecut, ceea ce inseamna ca tinerii nostri sunt tot copii, lasand maturitatea pentru toamna sau pentru anii ce vor urma. In Cluj-Napoca, liceele de prestigiu si-au respectat blazonul: Sincai 100% promovabilitate, Racovita 98,73%, Liceul Teologic Baptist Emanuel 98,08%, Balcescu 96,61% si Avram Iancu 96,04%.

– vom avea turn de 25 de etaje in Manastur dupa esecul “Towers”. Noul turn ar urma sa vegheze intrarea in oras dinspre Oradea si, dupa spusele beneficiarilor, sapaturile vor incepe chiar in acest an. Desi va avea o inaltime impresionanta, specialistii dau asigurari locuitorilor zonei ca vizibilitatea acestora nu va fi obturata, turnul situandu-se la o distanta rezonabila de alte constructii. Ramane de vazut cum vom sta la aspectul estetic.

Sa aveti o zi blitzissima!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon