Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Buna dimineata. Stiati ca Miercurea a fost dedicata de romani zeului Mercur, zeu al comertului si negustorilor? In traditia populara romaneasca, ziua de miercuri este considerata a fi o zi binefacatoare, productiva, foarte buna pentru muncile in afara casei. Asta se traduce in munca de teren(prospectare si vizionari) in sectorul imobiliar, desi, daca ne gandim bine, in imobiliare in fiecare zi e miercuri.

Iata stirile de azi:

– Doua mari mutari pe piata locala de birouri, aflata in soc dupa plecarile Nokia si ING ce au lasat peste 10.000 de metri patrati de spatii de birouri libere. Indienii de la Evalueserve s-au mutat in Olimpia Business Center in locul Nokia iar in Amera Tower, cea mai mare parte a locului lasat liber de ING a fost luat de Groupama, In conditiile in care cererea de birourii clasa A este in continua crestere, se estimeaza ca pana la finele lui 2012, piata locala de profil va avea mari probleme in ceea ce priveste oferta de spatii.

– Vom avea un hotel nou in Cluj-Napoca. Grupul Hilton va deschide mai repede decat era prevazut unitatea din segmentul low-cost de pe B-dul. 21 Decembrie. Deschiderea va avea loc in toamna acestui an.

– blocurile ANL de pe str. Mehedinti nu se pot vinde pentru ca terenul pe care sunt construite este revendicat! Astfel, chiriasii ANL au o piedica in plus in lungul proces spre a deveni proprietari.

– noua conducere instalata la Consiliul Judetean declara ca nu se vor construi noi parcuri industriale in Cluj pana ce spatiile actuale nu vor fi ocupate in totalitate. Proiectele anuntate pana acum sa fi fost doar manevre de campanie?

– canicula ocupa Romania! Ieri in mai multe localitati din tara s-au inregistrat peste 40 de grade la umbra, iar avertizarile meteorologilor prezinta situatii similare pana vineri.

Sa aveti o zi racoroasa!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Buna dimineata in frumoasa zi de joi! Este ziua lui Jupiter, zeul suprem al romanilor si ziua dragostei in traditia populara romaneasca. Iata stirile zilei: -Circulatia masinilor in centrul Clujului va fi interzisa in weekendurile verii. Astfel, Primaria a decis inchiderea traficului in Piata Unirii, si pe strazile Napoca si Eroilor in fiecare weekend, intre 14 iulie si 1 septembrie,[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Buna dimineata! Sa vedem ce inseamna ziua de luni in afara inceputului unei noi saptamani. In traditia populara romaneasca se spune ca, asa cum iti merge luni, iti merge toata saptamana. De aceea lunea nu se dau bani si tot de aceea lunea este cea mai potrivita zi pentru a incepe un lucru "de isprava". Si, inainte de a trece[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Buna dimineata! Parca s-a mai racorit putin. Si totusi... -Autoritatile recomanda urmatoarele masuri anti-canicula: alcoolul, cafeaua si bauturile carbogazoase ar trebui excluse din meniul zilnic al fiecaruia. De asemenea, surprinzator sau nu, in perioada actuala, de canicula sustinuta, cu soarele arzand in nuante ultraviolete, sunt recomandate hainele din material poliester cu protectie solara, in locul clasicelor din bumbac sau in.[...]

Citeste mai mult
coming back soon