Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Buna dimineata, prieteni! La cafea azi va servim stiri proaspete. Iata-le!

Consiliul Judetean Cluj a aprobat acordarea de ajutoare de stat pentru companiile aeriene care vor sa deschida noi rute de pe Aeroportul Cluj. Astfel vom putea ajunge din toamna in Dublin, Frankfurt sau Praga.

Supermarket nou in Manastur! Profi deschide sambata in Piata Flora un nou magazin cu o suprafata de vanzare de 375 metri patrati. In primele zile vizitatorii vor primi vouchere si pungi cu produse.

Decizie inspirata! Primaria sectorului 3 din Bucuresti a hotarat ca acei proprietari care isi izoleaza sau si-au izolat termic in regie proprie locuintele sa beneficieze de scutire de la plata impozitului pe caldiri pe o perioada de pana la 7 ani. Poate vor inspira si autoritatile locale din Cluj!

Romania a invins aseara Elvetia cu 1-0 intr-un meci amical. Golul nostru a fost marcat de “mandria Clujului”, Gicu Grozav.

Azi la Zilele Clujului vom avea parte de manifestari diverse din cultura germana. Muzica, dansuri, piese de teatru, filme, bucatarie germana, expozitii vor fi organizate in diferite locatii din oras.

Sa aveti o zi excelenta!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Buna dimineata. Stiati ca Miercurea a fost dedicata de romani zeului Mercur, zeu al comertului si negustorilor? In traditia populara romaneasca, ziua de miercuri este considerata a fi o zi binefacatoare, productiva, foarte buna pentru muncile in afara casei. Asta se traduce in munca de teren(prospectare si vizionari) in sectorul imobiliar, desi, daca ne gandim bine, in imobiliare in fiecare[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Tetarom-episodul 5!

Un nou parc industrial se va construi in zona Campia Turzii-Luna. Consiliul Judetean Cluj a aprobat asocierea cu Municipiul Campia Turzii si Comuna Luna pentru realizarea unui nou parc industrial- Tetarom V. Proiectul va fi finantat de Consiliul Judetean Cluj in proportie de 70% si de Primaria Campia Turzii in proportie de 30%, Primaria Luna participand la proiect prin punerea[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Buna dimineata, prieteni! Ne-am inceput ziua cu Venus care s-a interpus intre Soare si Pamant intr-un fenomen astronomic spectaculos, care se vede o data la 105 ani! Apoi ne-am pregatit cafeaua de dimineata si am selectat cateva stiri pozitive cu care sa pornim spre o noua zi de munca. Pentru ca numai incarcati pozitiv vom incepe ziua asa cum trebuie.[...]

Citeste mai mult