Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Buna dimineata, prieteni! La cafea azi va servim stiri proaspete. Iata-le!

Consiliul Judetean Cluj a aprobat acordarea de ajutoare de stat pentru companiile aeriene care vor sa deschida noi rute de pe Aeroportul Cluj. Astfel vom putea ajunge din toamna in Dublin, Frankfurt sau Praga.

Supermarket nou in Manastur! Profi deschide sambata in Piata Flora un nou magazin cu o suprafata de vanzare de 375 metri patrati. In primele zile vizitatorii vor primi vouchere si pungi cu produse.

Decizie inspirata! Primaria sectorului 3 din Bucuresti a hotarat ca acei proprietari care isi izoleaza sau si-au izolat termic in regie proprie locuintele sa beneficieze de scutire de la plata impozitului pe caldiri pe o perioada de pana la 7 ani. Poate vor inspira si autoritatile locale din Cluj!

Romania a invins aseara Elvetia cu 1-0 intr-un meci amical. Golul nostru a fost marcat de “mandria Clujului”, Gicu Grozav.

Azi la Zilele Clujului vom avea parte de manifestari diverse din cultura germana. Muzica, dansuri, piese de teatru, filme, bucatarie germana, expozitii vor fi organizate in diferite locatii din oras.

Sa aveti o zi excelenta!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon