Yandex.Metrica

Blitz de dimineata

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Buna dimineata, la inceput de Cuptor, asa cum mai este numita popular luna Iulie. Stiati ca luna iulie incepe in aceeasi zi in fiecare an ca si luna aprilie? Si, mai stiati ca, numele lunii vine de la Iulius Cezar(nascut in aceasta luna)?

Iata si stirile zilei:

  • Revista Vanity Fair a situat resedinta Printului Charles de pe Valea Zalanului pe locul 9 intr-un top al celor mai frumoase proprietati private din lume! Astfel, Printul “lucreaza gratuit” in folosul tarii noastre, aducand uriase beneficii de imagine Romaniei.
  • Un grup de voluntari din Norvegia, construiesc zilele acestea la Dezmir o locuinta in cadrul proiectelor organizatiei Habitat pentru Umanitate. Organizatia, in cei 13 ani de activitate in Romania, a ajutat peste 2.300 de familii; numai in Cluj a construit 76 de locuinte!
  • Azi incepe operatiunea “Big Brother”! Probele scrise ale Bacalaureatului 2012 vor aduna, ca in fiecare an, emotii si controverse, atent supravegheate de camerele video montate in salile de clasa.
  • Si pentru ca tot am vorbit despre Bac, a fost intocmit un top al liceelor din tara, prin ponderea rezultatelor realizate de fiecare liceu astfel: 50% pondere- media admitere, 40%- media Bac si 10%- media rezultatelor de la olimpiadele scolare si avem rezultate surprinzatoare:

-locul 1 Colegiul National Vasile Alecsandri Galati- 8,98 medie
-locul 2 Colegiul National Silvania Zalau- 8,75
-locul 3 Colegiul National Mihai Eminescu Satu Mare- 8,75
-locul 4 Colegiul National Emil Racovita Cluj-Napoca- 8,63
-locul 5 Colegiul National de Informatica Tudor Vianu Bucuresti- 8,62

Topul Local
este dominat de Racovita, urmat in ordine de Avram Iancu, Balcescu, Cosbuc si Tiberiu Popoviciu(Informatica).

  • Avem o veche/noua campioana a Europei la fotbal: Spania a invins Italia in finala de la Kiev cu 4-0 si si-a pastrat suprematia pe “Batranul Continent”.

Sa aveti o zi BLITZISSIMA!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon