Yandex.Metrica

Blitz, cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară din Romania!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Blitz s-a întors cu trei prestigioase premii de la cea de-a zecea ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment organizat an de an de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și Imobiliare.ro. Întins pe durata a două zile, această întâlnire reunește jucători ai acestui domeniu la nivel național -antreprenori, dezvoltatori imobiliari, agenți, evaluatori, reprezentanți bancari.

Membrii juriului au avut o dificilă sarcină să puncteze și să aleagă dintre candidaturi foarte bine documentate la toate secțiunile acestei Gale de premiere, analizând atât rezultatele obținute, cât și paleta de servicii oferite clienților și nu în ultimul rând instrumentele și metodele prin care agențiile și dezvoltatorii contribuie constant la profesionalizarea domeniului imobiliar.

Portofoliul Blitz s-a îmbogățit în acest an cu următoarele trofee: “Cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară la nivel național”, “Cel mai puternic brand local”, și “Cea mai puternică prezență online din România”.

Sediu Blitz

Cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară la nivel național

În anul 2018 Blitz a reușit să facă un pas semnificativ și important în evoluția companiei. Investiția continuă în dezvoltarea personală și profesională a echipei a necesitat un sediu pe măsură, astfel că Blitz s-a mutat într-o casă nouă și modernă. Această nouă clădire pune accentul pe standardele înalte care reprezintă atât echipa Blitz, cât și așteptările pe care le au clienții.

Noua locație e un spațiu generos, ultramodern, cu o suprafață de 2100 mp, oferind perspective de creștere și dezvoltare în viitor. Lucrările s-au desfășurat pe o perioadă de 16 luni, sediul integrând inclusiv noul centru modern și performant de training Blitz Camp.

Cel mai puternic brand local

Ca și în ultimii ani, acest trofeu a ajuns în portofoliul Blitz. Chiar dacă este un brand local, Blitz este recunoscută la nivel național de colegii din domeniul imobiliar, datorită serviciilor integrate și a campaniilor inovatoare. Blitz se concentrează pe calitatea imaginii și a serviciilor livrate și pune un mare accent pe tot ce înseamnă canale de marketing.

„Pe piața din Cluj suntem dominanți de 6-7 ani. Una din două tranzacții care se realizează în Cluj prin intermediul agențiilor imobiliare se întâmplă cu noi”, a declarat Cătălin Priscorniță, fondatorul și CEO-ul Blitz în cadrul evenimentului CPI Național 2019.

Cea mai puternică prezență on-line

Blitz este prezentă pe cele mai importante canale de social media și portaluri de imobiliare, iar această “omniprezență” nu a rămas nerăsplătită, astfel că Blitz-ului i-a revenit din nou titlul de “Cea mai puternică prezență on-line”.

În plus, brandul Blitz începe extinderea la nivel național cu un nou birou în Brașov, oraș care se bucură de o piață imobiliară marcată de dinamism.

”Extinderea este o chestiune de normalitate. Orice companie care se dezvoltă sustenabil, la un moment dat, încearcă să cucerească și alte piețe pe modele de business ușor replicabile și adaptabile. Există nevoie de profesionalism în orice piață din România’’, a declarat Cătălin Priscorniță, CEO și fondator Blitz.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
Acum 4 luni 0 Comentarii

Cătălin Priscorniță, liderul anului în imobiliare în România, Blitz cea mai puternică agenție imobiliară din Cluj-Napoca a 5-a oară consecutiv!

Blitz a câștigat două prestigioase premii la ediția 2020 a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment organizat an de an de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și dedicat recunoașterii meritelor și premierii realizărilor în acest domeniu de activitate. În acest an, datorită restricțiilor specifice ale perioadei, evenimentul s-a desfășurat în premieră, integral online. În cadrul fiecărei secțiuni, juriul a cuprins personalități relevante[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Blitz, Agenția Anului 2016 în Cluj!

În 24 martie, la București a avut loc Gala Profesioniștilor în Imobiliare susținută de CPI, unicul eveniment desfășurat la nivel național, în care sunt premiate rezultatele agențiilor imobiliare din toată țara. În cadrul evenimentului, Blitz a primit două premii: ,,Agenția Anului'' și premiul special pentru Blitz VIP ,,Cel mai creativ concept de marketing''. Așa cum am fost obișnuiți, Clubul Profesioniștilor[...]

Citeste mai mult
coming back soon