Yandex.Metrica

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii.

In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand.

DSC_0041„Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la nivel national a puterii brandului Blitz, in spatele caruia stau mii de ore de munca, o echipa implicata si ambitioasa, viziunea, curajul si profesionalismul cu care am inteles sa facem imobiliare. Dedicam aceste premii tuturor celor care simt si se hranesc cu energia Blitz, colegilor, partenerilor si clientilor care au ales compania noastra in 2015 si care, cu siguranta ne vor alege si recomanda si mai departe”, a declarat Catalin Priscornita, managerul general Blitz.

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj!

Premiul pentru cea mai mare agentie imobiliara a fost acordat in baza unei selectii riguroase, in care principalele criterii au fost: rezultatele obtinute in 2015, atitudinea corecta fata de concurenta si orientarea catre client.

„Prin aceasta nominalizare, Imobiliare.ro si Clubul Profesionistilor in Imobiliare doresc sa recunoasca meritele si sa promoveze agentiile imobiliare care au inregistrat rezultate exceptionale in anul 2015, promovand in acelasi timp un mod de lucru sanatos pentru piata imobiliara”, se arata in comunicatul organizatorilor.

„Acesta a fost cu siguranta cel mai important premiu al Galei si ne bucuram ca Blitz l-a obtinut la numai 6 ani de la infiintare. Acest premiu ne motiveaza si ne responsabilizeaza in egala masura, pentru ca incepand de azi, compania noastra nu-si poate permite sa fie decat numarul unu in Cluj-Napoca”, a precizat Catalin Priscornita.

BLITZ, cel mai puternic brand!

Acest premiu vine ca o completare a performantei companiei Blitz la Gala Profesionistilor in Imobiliare, lucru cu atat mai insemnat cu cat Clujul domina topurile segmentului rezidential din tara, detinand astfel una dintre cele mai importante piete imobiliare din Romania.

„In 2016 imobiliarele din Romania se fac profesionist sau nu se fac deloc, pentru ca sectorul imobiliar a devenit unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei nationale. Puterea unui brand se regaseste in imaginea pe care acesta si-o creeaza in randul pietei in cadrul careia activeaza. Faptul ca azi Blitz este cel mai puternic brand imobiliar din Cluj-Napoca se traduce intr-o imagine pozitiva pe care am reusit sa ne-o construim pe o piata extrem de dinamica, diversificata si populata cu elemente care de-a lungul timpului au alimentat pareri extrem de nocive la adresa sectorului imobiliar. In acest context, premiul pentru cel mai puternic brand nu poate decat sa ne onoreze”, a completat managerul Blitz

Evenimentul, organizat de Imobiliare.ro, cel mai mare portal de imobiliare din Romania si de Clubul Profesionistilor in Imobiliare, s-a desfasurat pe parcursul a doua zile si a cuprins sesiuni de traininguri si workshopuri sustinute de speakeri si traineri de anvergura. Gala Premiilor la care au luat parte companii imobiliare din toata tara a desavarsit un eveniment cu o organizare de exceptie, in cadrul caruia au fost celebrate cele mai bune rezultate din industria imobiliara din Romania.

Echipa Blitz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 4 ani 0 Comentarii

Blitz nominalizată "Agenția Anului" în Cluj-Napoca (în 2016)

În 2016, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare care a avut loc la București, Blitz Imobiliare a primit două premii: "Cea mai mare Agenție Imobiliară din Cluj-Napoca" și "Cel mai puternic Brand din România" pentru anul 2015.   Anul acesta suntem nominalizați la categoria "Agenția Anului" în cadrul aceluiași eveniment susținut de CPI (Clubul Profesioniștilor în Imobiliare). Evenimentul va avea loc[...]

Citeste mai mult
Acum 2 ani 0 Comentarii

Blitz, cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară din Romania!

Blitz s-a întors cu trei prestigioase premii de la cea de-a zecea ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment organizat an de an de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și Imobiliare.ro. Întins pe durata a două zile, această întâlnire reunește jucători ai acestui domeniu la nivel național -antreprenori, dezvoltatori imobiliari, agenți, evaluatori, reprezentanți bancari. Membrii juriului au avut o dificilă sarcină[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Blitz, Agenția Anului 2016 în Cluj!

În 24 martie, la București a avut loc Gala Profesioniștilor în Imobiliare susținută de CPI, unicul eveniment desfășurat la nivel național, în care sunt premiate rezultatele agențiilor imobiliare din toată țara. În cadrul evenimentului, Blitz a primit două premii: ,,Agenția Anului'' și premiul special pentru Blitz VIP ,,Cel mai creativ concept de marketing''. Așa cum am fost obișnuiți, Clubul Profesioniștilor[...]

Citeste mai mult
coming back soon