Yandex.Metrica

Black Friday- Pink Future! Apartament cumparat in “Vinerea Reducerilor”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cum sa cumperi un apartament atunci cand nu-ti ajung banii? Cauti un apartament mai mic sau astepti promotiile. La fel a facut si un cuplu de tineri bucuresteni, care, cu ocazia reducerilor din Vinerea Neagra(Black Friday) si-au rezervat locuinta mult visata.

Pretul apartamentului era de 90.000 de euro cu TVA inclus, iar locuinta era plasata in zona Obor din Capitala. Reducerea de 15% oferita de Be Igloo, a taiat serios pretul apartamentului, acesta ajungand la 76.000 de euro. Astfel tinerii, cu numai 3.720 de euro si-au facut rezervarea, urmand ca in 2 saptamani sa achite diferenta de 16.280 de euro la antecontract, restul de 56.000 de euro venind dintr-un credit Prima Casa.

Black Friday a adus si alte reduceri insemnate, Be Igloo venind cu o oferta de nerefuzat: peste 40 de locuinte au avut reduceri de 5.000 de euro, iar alte 28 de locuinte, reduceri de 10.000 de euro. Acesta a fost numai inceputul. Cu siguranta, editiile viitoare vor aduce vanzari si mai spectaculoase, pe masura ce romanii se vor obisnui cu beneficiile unor astfel de evenimente.

Sursa: www.economica.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Cele mai scumpe apartamente sunt in blocurile cu 8 etaje

Conform unei analize efectuate de specialistii portalului imobiliare.ro, preturile apartamentelor se modifica in mod considerabil in functie de numarul etajelor cladirii in care sunt situate. Astfel, in cazul in care pozitia unitatilor locative in cadrul unui imobil este compatibila cu exigentele potentialilor cumparatori, apartamentele pot deveni cu pana la 20% mai scumpe. Portalul imobiliar a analizat diferentele de preturi dintre[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult