Yandex.Metrica

Birou la vila, o optiune avantajoasa. Vezi cat costa chiria unui astfel de birou in Cluj!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Biroul la vila este preferat in general de catre companiile mici si medii, care nu au pretentii protocolare, dar care doresc sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. La nivel national chiria pentru un birou la vila variaza mult, intre 2,3 si 21,5 euro pe metrul patrat.

Cele mai mari chirii se intalnesc, asa cum era de asteptat, in Bucuresti, iar cele mai mici in Brasov, conform datelor furnizate de imobiliare.ro. In Bucuresti, zona cea mai scumpa este cea din nordul orasului, Kiselleff, Arcul de Triumf, Aviatiei, unde preturile sunt de 18-20 euro/mp. Exista insa si proprietati accesibile, cu preturi de pana in 4 euro/mp, pozitionate in zone cu un interes mai scazut.

In Cluj-Napoca, orasul cu chiriile cele mai piparate, dupa capitala, oferta este generoasa, atat ca numar de unitati cat si ca interval al preturilor. In zona centrala exista spatii de birouri situate in vile, cu chirii de pana la 10 euro pe metru patrat. La polul opus, in cartiere putem gasi proprietati si sub 5 euro pe metru patrat. De exemplu, o vila din cartierul Gheorgheni, cu o suprafata de 280 de metri patrati, are o chirie de 4,3 euro pe metru patrat pe luna.

Sursa: www.businesscover.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon