Yandex.Metrica

BCR sparge gheata: Prima Casa in lei!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Banca Comerciala Romana ne propune o noua varianta a programului Prima Casa- creditul in lei.

“Programul Prima Casa se bucura de un succes enorm in randul clientilor inca de la lansare. Numarul cererilor s-a mentinut intr-un ritm constant de la inceputul anului, astfel ca volumul total al solicitarilor de credite depuse a ajuns sa depaseasca semnificativ suma pe care BCR o mai are la dispozitie. Ne dorim sa-i ajutam in continuare pe romani sa-si indeplineasca visul de a avea propria locuinta.

Optiunea noastra de a continua creditarea in cadrul programului Prima Casa in moneda nationala urmeaza atat recomandarile Bancii Nationale a Romaniei cu privire la incurajarea creditarii in lei, cat si dorintelor clientilor, ale caror solicitari de creditare in moneda nationala sunt tot mai numeroase, pe fondul unei tot mai mari popularizari a riscului valutar asumat in cazul imprumuturilor in alta moneda decat cea in care realizeaza venitul”, a declarat Ioana Mihai, sef departament Credite Garantate BCR.

BCR este cel mai important partener al statului in cadrul programului Prima Casa, pana in prezent banca acordand aproximativ 30.000 de credite, in valoare totala de 1,2 miliarde de euro. BCR a cerut si obtinut suplimentarea plafonului de garantii acordate de catre stat cu 45 de milioane de euro, bani pe care vrea acum sa-i acorde numai sub forma de credite in lei.

Sursa: www.romanialibera.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Programul Prima Casa 4 se bucura de succes

Conform datelor furnizate de Banca Comerciala Romana, Programul Prima Casa 4 se bucura de un real succes, desi valoarea medie a imprumuturilor a scazut fata de programele anterioare. Banca Comerciala Romana anunta ca de la inceputul programului, in 5 luni, a acordat credite in valoara de peste 200 de milioane de Euro, valoarea medie a acestora fiind de 38.500 Euro,[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

A inceput Prima Casa, varianta in lei. Ce se intampla cu preturile locuintelor?

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a distribuit recent bancilor fondurile suplimentare de 1,2 miliarde de lei pentru acordarea de credite Prima Casa exclusiv in moneda nationala. Din totalul acestora, 500 milioane de lei sunt destinati achizitionarii de locuinte construite prin ANL. Decizia de a acorda credite pentru achizitia de locuinte prin programul guvernamental[...]

Citeste mai mult
coming back soon