Yandex.Metrica

BCR “Banca pentru Locuinte” dubleaza perioada de creditare

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cei de la NewsIn ne informeaza ca BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a lansat recent un nou produs de economisire-creditare, produs care ofera, printre altele, posibilitatea de a obtine un credit locativ pe o perioada de pana la 10 ani.

Decizia acestei institutii vine pe fondul unei modificari efectuate acum aproximativ o luna , si anume reducerea  dobanzii fixe cu 1,2 puncte procentuale. Cei care se imprumuta de la BCR in cadrul acestui program de nisa platesc, conform respectivei modificari, doar 7% pe an pentru creditele in lei.

Imprumuturile intermediare se adreseaza clien­tilor care nu au economisit pentru o perioada suficient de lunga, astfel incat sa poata accesa un credit locativ, care vine cu dobanzi de 5-6% pe an. Creditul intermediar se transforma in credit locativ in momentul in care contractul de economisire-creditare ajunge la maturitate.

Noul produs Locuinta Avantaj pe care l-am lansat in aceasta saptamana ofera optiuni flexibile pentru faza de economisire, astfel incat clientii nostri vor putea sa economiseasca fie in rate lunare regulate, dar si prin mai multe plati neregulate, in functie de disponibilitatile lor banesti. Cu acest produs, venim in intampinarea clientilor care doresc un credit ipotecar pentru locuinta si dispun de avansul necesar, astfel facilitandu-le accesul la creditul locativ in lei, cu dobanda mica, de 5% pe an si fixa pe toata durata contractului de credit“, a declarat presedintele BCR Banca pentru Locuinte, Alexandru Ciobanu.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

Noul produs are o dobanda fixa de 5% pe an pentru creditul locativ acordat in lei, si dobanzi de 7% si 9% pe an pentru creditele tip punte, intermediar si, respectiv, anticipat. Dobanzile sunt fixe pe toata durata contractului de credit.

Avantajele importante pentru clientii BCR BpL in etapa de creditare sunt comisionul zero la acordarea creditului (comisionul de analiza dosar credit) si comisionul lunar de administrare de doar 0,05% din valoarea soldului“, se arata intr-un comunicat.

Sursa: Bloombiz.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Romanii din mediul rural investesc in renovari

In conditiile in care economia este la pamant iar piata imobiliara este mult prea instabila si imprevizibila pentru gusturile cetatenilor romani, nu este de mirare faptul ca cei multi si prost remunerati renunta la visele de improprietarire si isi fac planuri de reconditionare a locuintelor pe care deja le poseda. Potrivit unui studiu realizat de BCR Banca pentru Locuinte, aproximativ[...]

Citeste mai mult
coming back soon