Yandex.Metrica

BCR Banca pentru Locuinte a inregistrat un profit de 3 milioane de lei

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa doar trei ani de activitate pe piata locla, BCR Banca pentru Locuinte a inregistrat un profit de aproximativ 3 milioane de lei. Aceasta suma este cu atat mai salutara cu cat reprezentantii institutiei financiare au preconizat ca primele profituri vor fi identificabile abia in 2013.

Acestea fiind spuse, trebuie remarcat faptul ca BCR BpL este liderul incontestabil al bancilor de economisire-creditare din Romania.

In contextul ultimelor studii realizate de BCR BpL, care au evidentiat interesul romanilor pentru economisire si imbunatatirea conditiilor locative, consideram ca intreaga piata din Romania are un potential foarte mare de dezvoltare pe termen mediu pentru produsele de economisire-creditare. De asemenea, in ultimii ani se observa din ce in ce mai bine reorientarea romanilor catre economisire, revenind de la tendinta moderna de consum imediat la traditia oamenilor gospodari, chibzuiti, care strang «bani albi pentru zile negre». Romanii au devenit consumatori mai atenti cu produsele si serviciile pe care le aleg, mai pragmatici si incep sa se orienteze pe termen mai lung“, spune Alexandru Ciobanu, presedintele BCR Bpl.

Suntem informati ca BCR Banca pentru Locuinte a demarat si programul de creditare, oferind, in acesta ordine de idei, nu mai putin de 3 tipuri de imprumuturi in lei. Solicitantilii care indeplinesc conditiile necesare aprobarii dosarelor primesc sume deloc neglijabile pentru a-si reconfigura spatiile locative.

Remarcam faptul ca BCR Banca pentu Locuinte activeaza in jurul tranzactiilor imobiliare doar in mod adiacent sau incidental, programul de creditare al acestei institutii financiare fiind destinat proprietarilor care vor sa ajunga la noi standarde de decenta locativa.

Creditele acordate de BCR BpL sunt foarte atractive, dobanziile fiind mici, foarte mici si, nu in ultimul rand, fixe pe intreaga durata a contractului de credit.

In plus, celor care doresc sa investeasca intr-un timp scurt in domeniul locativ BCR BpL le ofera posibilitatea de a contracta un credit intermediar sau anticipat – micsorand, astfel, perioada de asteptare pentru un credit de economisire-creditare pentru domeniul locativ.

Toate creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinţe au comision de acordare completamente nul. Creditele acordate de aceasta institutie financiara pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt: prima garantata de stat acordata in perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandata (5 ani), genereaza pentru clienti sume pe care nu le pot obtine din alt produs financiar de pe piata, dobanzile fixe oferite pentru toata durata contractului si, nu in ultimul rand, siguranta depunerilor – garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Sursa: Romania Libera

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Romanii din mediul rural investesc in renovari

In conditiile in care economia este la pamant iar piata imobiliara este mult prea instabila si imprevizibila pentru gusturile cetatenilor romani, nu este de mirare faptul ca cei multi si prost remunerati renunta la visele de improprietarire si isi fac planuri de reconditionare a locuintelor pe care deja le poseda. Potrivit unui studiu realizat de BCR Banca pentru Locuinte, aproximativ[...]

Citeste mai mult