Yandex.Metrica

Bancpost se alatura institutiilor financiare care acorda credite “Prima Casa 4”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati ca, in prima luna de la lansare, programul Prima Casa 4 se „mandreste” cu nu mai putin de 8 institutii financiare participante: BCR, BRD, CEC Bank, Millenium, Alpha, Piraeus, Banca Transilvania si Bancpost.

Iata ca predictiile unor specialisti intr-ale dinamicii imobiliare sunt invalidate in mod sistematic. S-a crezut ca Prima Casa 4 va influenta prea putin acest sector si ca prezenta-i artificiala pe piata va fi una ignorata si esentialmente irelevanta.

Se pare ca cetatenii romani sunt mult mai interesati de acest program guvernamental decat s-a crezut acum cateva luni. In ciuda instabilitatii economice, solicitarile de imprumuturi ipotecare depasesc toate asteptarile eminentelor cenusii.

In aceasta ordine de idei, nu mai putin de 16 institutii financiare si-au exprimat intentia de a participa la programul Prima Casa 4.

Bancpost a intrat, de curand, in pro­gra­mul Prima casa 4.

Cei care pot be­ne­ficia de credite prin programul guvernamental sunt persoanele care nu detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta sau persoa­nele care detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia o locuinta in suprafata utila mai mica de 50 mp.

Pen­tru achizitia unui imobil vechi Banc­post ofera un credit de maximum 57.000 de euro, in timp ce pentru achizitia unui imo­bil nou creditul poate fi de maximum 66.500 de euro. Valoarea creditului este de maximum 95% din valoarea achizitiei, dar nu peste plafonul mentionat anterior, iar perioada maxima este de 30 de ani.

Bancpost practica o dobanda de Euri­bor la 3 luni plus 4% pentru creditele in euro si de Robor la 3 luni plus 2,5% pentru imprumuturile in lei. Comisionul lunar de administrare este de 0,49% aplicat la jumatate din sold (valoarea garantiei statului).

Cei de la Ziarul Financiar ne informeaza ca institutia financiara, parte a grupului elen EFG Eurobank, extinde campania „2.000 de lei voucher cadou” si la programul de creditare prin intermediul Prima Casa 4.

Cu alte cuvinte, cei care achizitioneaza o locuinta cu un credit de la Bancpost primesc nu mai putin de 2.000 lei pentru a-si amenaja noua proprietate. Aceasta oferta se adreseaza tuturor clientilor care contracteaza credite ipotecare.

Sursa: Ziarul Financiar

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

CEC Bank acorda primele credite peste 4 saptamani

Programul Prima Casa 4 s-a dovedit a fi mult mai problematic decat s-a crezut initial. Cu toate ca decizia statului de a garanta doar 50% din creditele acordate a generat animozitati in mai toate sectoarele adiacente, bancile au accepat noile conditiile impuse guvernamental si au demarat procesul de revizuire a normelor interne. Cu toate acestea, am fost informati acum cateva[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Mai aproape ca oricand de "Prima Casa 4"

Am fost informati ieri ca nu mai putin de 8 banci si-au anuntat, in mod oficial, intentia de a participa la programul Prima Casa 4. Cu toate ca statul a decis sa reduca la jumatate garantarea creditelor acordate, institutiilor financiare cu risc redus au decis sa-si reevalueze particularitatile tehnico-juridice pentru a se putea inscrie in acest proiect imobiliar cvasi-guvernamental. Conform[...]

Citeste mai mult
coming back soon