Banca Transilvania si cladirea de birouri din parcul industrial Tetarom I

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati ca Planul Urbanistic de Detaliu pentru cladirea de birouri a Bancii Transilvania din parcul industrial Tetarom I va fi analizat de eminentele cenusii ale Consiliului Judetean in sedinta de saptamana viitoare.

Proiectul vizeza un imobil cu doua corpuri, unul cu parter, unde urmeaza sa functioneze un centru de calcul, si altul cu parter, demisol si 5 etaje. La parter ar urma sa functioneze o agentie BT pentru angajatii din Tetarom, iar etajele vor fi destinate birourilor.

In cladirea Tetarom I se va afla Centrul de date BT (Data Center), dotat conform celor mai moderne cerinte in domeniu, precum si birouri de tip Clasa A pentru angajati care fac parte din anumite directii ale sediului central al Bancii Transilvania“, au transmis saptamana trecuta oficialii BT.

In aceasta cladire vor lucra aproximativ 200 de angajati ai institutiei financiare, iar valoarea investitiei Bancii Transilvania este estimata la peste 5 milioane euro.

Lucrarile vor fi demarate imediat ce vor fi obtinute avizele si autorizațiile necesare. In ceea ce priveste finalizarea proiectului, aceasta este programată pentru anul viitor“, mai spun reprezentantii BT.

Cladirea va fi ridicata pe un teren care este administrat de Consiliul Judetean prin Tetarom SA, din care 3.000 de metri patrati au fost cesionati Bancii Transilvania, printr-un contract incheiat in 7 decembrie anul trecut.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.