Yandex.Metrica

Banca Transilvania a primit avizul pentru cladirea de birouri din parcul industrial Tetarom

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati ca Banca Transilvania a primit, astazi, avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism pentru construirea unei cladiri de birouri in parcul industrial Tetarom.

Se pare ca proiectul a fost, initial, respins pe motiv ca nu exista suficiente locuri de parcare. Reprezentantii BT s-au autosezizat si au marit numarul acestora de la 20 la 53, decizie care le-a adus, intr-un final, aprobarea celor de la CTATU.

Propunerea proiectantilor vizeza un imobil cu doua corpuri, unul cu parter, unde urmeaza sa functioneze un centru de calcul, si altul cu parter, demisol si 5 etaje. La parter ar urma sa functioneze o agentie BT pentru angajatii din Tetarom, iar etajele vor fi destinate birourilor.

In cladirea Tetarom I se va afla Centrul de date BT (Data Center), dotat conform celor mai moderne cerinte in domeniu, precum si birouri de tip Clasa A pentru angajati care fac parte din anumite directii ale sediului central al Bancii Transilvania“, au transmis saptamana trecuta oficialii BT.

In aceasta cladire vor lucra aproximativ 200 de angajati ai institutiei financiare, iar valoarea investitiei Bancii Transilvania este estimata la peste 5 milioane euro.

Lucrarile vor fi demarate imediat ce vor fi obtinute avizele si autorizațiile necesare. In ceea ce priveste finalizarea proiectului, aceasta este programată pentru anul viitor“, mai spun reprezentantii BT.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa ne rugam pentru bunul mers al proiectului celor de la Banca Transilvania.

Desi nu avem nicio afinitate speciala pentru aceasta institutie financiara, preferand sa ne pastram obiectivitatea in toate cele, nu trebuie sa ignoram faptul ca acest proiect reprezinta, printre alte, si un semn ca piata birourilor nu este muribunda.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Sectorul industrial clujean in crestere!

Suntem anuntati ca pana in 15 ianuarie 2012 se va inainta Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului proiectul de extindere a Parcului Industrial Tetarom I din zona Taietura Turcului. Proiectul este cuprins in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, ce include proiecte finantate din fonduri europene, in valoare de 82 de milioane de euro. "Suntem gata, vom depune ambele proiecte (pentru extinderea[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

O cladire de birouri din Cluj-Napoca se transforma in spital!

Vom avea un nou spital in Cluj-Napoca: Centrul de Sanatate Transilvania(CST), prin reconversia unei cladiri a carei destinatie initiala era de centru de afaceri. Este vorba despre Global Plaza, situata in parcul industrial Tetarom I din zona Taietura Turcului. Proiectul initial cuprindea, pe langa spatii de birouri si un hotel Ramada, un contract fiind semnat deja in acest sens. Dezvoltatorii[...]

Citeste mai mult
coming back soon