Banca Transilvania a primit avizul pentru cladirea de birouri din parcul industrial Tetarom

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati ca Banca Transilvania a primit, astazi, avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism pentru construirea unei cladiri de birouri in parcul industrial Tetarom.

Se pare ca proiectul a fost, initial, respins pe motiv ca nu exista suficiente locuri de parcare. Reprezentantii BT s-au autosezizat si au marit numarul acestora de la 20 la 53, decizie care le-a adus, intr-un final, aprobarea celor de la CTATU.

Propunerea proiectantilor vizeza un imobil cu doua corpuri, unul cu parter, unde urmeaza sa functioneze un centru de calcul, si altul cu parter, demisol si 5 etaje. La parter ar urma sa functioneze o agentie BT pentru angajatii din Tetarom, iar etajele vor fi destinate birourilor.

In cladirea Tetarom I se va afla Centrul de date BT (Data Center), dotat conform celor mai moderne cerinte in domeniu, precum si birouri de tip Clasa A pentru angajati care fac parte din anumite directii ale sediului central al Bancii Transilvania“, au transmis saptamana trecuta oficialii BT.

In aceasta cladire vor lucra aproximativ 200 de angajati ai institutiei financiare, iar valoarea investitiei Bancii Transilvania este estimata la peste 5 milioane euro.

Lucrarile vor fi demarate imediat ce vor fi obtinute avizele si autorizațiile necesare. In ceea ce priveste finalizarea proiectului, aceasta este programată pentru anul viitor“, mai spun reprezentantii BT.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa ne rugam pentru bunul mers al proiectului celor de la Banca Transilvania.

Desi nu avem nicio afinitate speciala pentru aceasta institutie financiara, preferand sa ne pastram obiectivitatea in toate cele, nu trebuie sa ignoram faptul ca acest proiect reprezinta, printre alte, si un semn ca piata birourilor nu este muribunda.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.