Yandex.Metrica

Balconul poate deveni gradina. Trebuie doar sa indraznesti

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Chiar daca locuiesti intr-un apartament, insa iubesti plantele si iti doreste cu orice pret sa le ai aproape, balconul poate reprezenta solutia salvatoare.

In fond, pentru flori, plante aromatice sau cateva legume nu ai nevoie de foarte mult spatiu, in schimb, pentru a se dezvolta armonios, acestea au nevoie de conditii prielnice precum si de o ingrijire adecvata.

Ghivecele cu flori nu numai ca-ti vor indeplini dorinta, aceea de avea florile mai aproape, insa ii vor da si un aspect extrem de placut spatiului exterior.

Atat plantele in sine, cat si forma si culoarea ghiveciului ii vor da o nota distincta balconului.

Pentru a avea flori pe toata perioada anului opteaza pentru soiuri diferite astfel incat in orice sezon sa te poti bucura de delicatetea florilor naturale.

Legumele si plantele aromatice pot fi cultivate chiar la tine in balcon, asta daca ti-ai procurat cateva recipiente suficient de largi in care rosiile, ardeii, mararul sau patrunjelul sa se poata dezvolta. Pentru a te bucura de prospetimea legumelor vei avea nevoie de suporturi incapatoare, adanci, in plus, pe toata perioada cresterii va trebui sa le asiguri suficienta apa.

Pentru a evita scurgerile in balconul vecinului, opteaza pentru tavi de recoltare.

Gradinile verticale castiga tot mai mult teren, astfel, daca suprafata utila a balconului este restransa, poti amenaja un spatiu verde pe inaltimea lui. Ghivecele suspendate, cosurile din rachita sau suporturile din lemn vor da nastere unui decor luxuriant cu aer usor rustic.


Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon